Life

Vedetele s-au înghesuit la avanpremiera filmului House of Gucci, în România. Foto

"House of Gucci", unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2021, a ajuns în România! Pelicula în care joacă și Mădălina Ghenea, alături de nume grele ale cinematografiei, a avut avanpremiera
25.11.2021 | 19:28
Cuplul format din Monica și Nicolai Tand a fost prezent la avanpremiera productiei. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

A făcut înconjurul lumii, este prezent pe toate canalale de social media, cinefilii îl discută intens. House of Gucci este cu siguranță producția 2021 care prezintă un interes colosal.

Atât subiectul filmului, cât și distribuția sunt deja de mare interes în toate colţurile lumii. Intrigă, mister, moșteniri, faimă.

ADVERTISEMENT

Pelicula prezintă planul pus la cale de Patrizia Reggiani pentru a-l ucide cu sânge rece pe soțul ei, Maurizio Gucci. Din distribuție fac parte nume celebre, precum Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Salma Hayek, Jared Leto și actrița româncă Mădălina Ghenea, la “cârmă” stând reputatul regizor Ridley Scott.

House of Gucci, avanpremiera în România

Miercuri, 24 noiembrie, a fost o zi specială pentru iubitorii filmului şi nu numai. Vedetele s-au înghesuit la avanpremiera, în România, a unuia dintre cele mai așteptate filme ale anului, House of Gucci.

ADVERTISEMENT

House of Gucci a readus numeroase vedete dornice de a urmări pelicula în sala de cinema. După o perioadă în care accesul la cinematograf a fost restricționat, vedetele au fost încântate să se revadă la avanpremiera unei capodopere cinematografice.

Filmul are la bază un scenariu semnat de Becky Johnston și Roberto Bentivegna, inspirat din cartea The House of Gucci, scrisă de Sara Gay Forden. Un film despre avere, bani, moşteniri, familie, loialitate, trădare și crimă care nu trebuie ratat.

ADVERTISEMENT

Ce vedete au fost prezente la avanpremiera House of Gucci

Printre celebrităţile de la noi care au păşit mânate de curiozitatea de a viziona noul film se numără Nicolai Tand, împreună cu soţia sa, Monica, Anca Țurcasiu, Ana Morodan,  Simona Tăranu, Alina Vâlcu, Krstina Cepraga, Ionuţ Bodonea, Stephan Pegler, Tania Budi.

Vedetele s-au declarat încântate și fascinate de producție.

Anca Țurcașiu a postat pe contul său de Facebook: “De văzut! Nu ratați!!! Am ajuns acasă impresionată maxim! Performanță din toate punctele de vedere!”

ADVERTISEMENT

Vineri, 26 noiembrie, House of Gucci intră în cinematografele din România

House of Gucci” a avut premiera la Londra, în  data de 9 noiembrie, și va intra în cinematografele din România pe 26 noiembrie. Lady Gaga, actrița din rolul principal, a captat atenția prin naturalețea cu care o interpretează pe Patrizia Reggiani, vedeta performând la standarde înalte nu doar ca solistă, ci și în cariera de actriță.

Potrivit publicației Variety, Gaga este în cărți pentru o nominalizare la Oscar, la categoria “Cea mai bună actriță”.

Și Mădălina Ghenea apare în film, alături de Al Pacino. Vezi aici cum s-au înțeles cei doi la filmări!

ADVERTISEMENT