Fotbal intern

Hristo Zlatinski și-a reziliat contractul cu FCSB. Câți bani a luat bulgarul ca să plece. EXCLUSIV

01.02.2019 | 14:53
Hristo Zlatinski sia reziliat contractul cu FCSB Cati bani a luat bulgarul ca sa plece EXCLUSIV

Hristo Zlatinski și-a reziliat contractul cu FCSB, după ce Gigi Becali a anunțat că nu se va mai baza pe serviciile lui! Bulgarul a acceptat să plece de la vicecampioana României, iar latifundiarul din Pipera a trebuit să îl plătească o parte din salariile pe care urma să le încaseze mijlocașul în următoarele luni de contract cu FCSB.


UPDATE, ora 15.45. FCSB a anunțat că s-a despărțit de Hristo Zlatinski.

“Mulțumim, Hristo Zlatinski!
FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Hristo Zlatinski pentru rezilierea contractului.
Mijlocașul bulgar a efectuat vineri dimineață ultimul antrenament la Baza Sportivă FCSB și s-a despărțit de foștii colegi, cărora le-a urat baftă.
Clubul nostru îi mulțumește lui Hristo pentru contribuție și îi urează mult succes în continuare!”, este mesajul postat de FCSB pe pagina oficială de Facebook.


Bulgarul în vârstă de 34 de ani mai avea contract cu FCSB până la finalul sezonului 2018 – 2019, dar nu a primit foarte multe șanse să joace pentru vicecampioana României. Hristo Zlatinski a bifat 5 prezențe în tricoul roș-albastru, iar Gigi Becali i-a transmis înaintea finalului anului 2018 că nu va mai face parte din lotul vicecampioanei României

Hristo Zlatinski și-a reziliat contractul cu FCSB

FANATIK.RO a aflat că Hristo Zlatinski a acceptat să își rezilieze contractul cu FCSB, dar le-a cerut oficialilor vicecampioanei României să îi plătească o parte din salariile pe care trebuia să le primească până la finalul sezonului 2018 – 2019. Astfel, în contul mijlocașului bulgar au intrat aproximativ 30.000 de euro.

La începutul sezonului 2018 – 2019, Hristo Zlatinski semnase contractul cu FCSB și salariul acestuia era de 120.000 de euro pe an. Patronul roș-albaștrilor i-a plătit bulgarului jumătate din banii de pe contract, 60.000 de euro, la semnătură. Pentru restul de 60.000 de euro, cele două părți au ajuns la un acor să fie împărțite în tranșe de câte 5.000 de euro. Gigi Becali a decis să îi plătească bulgarului restul de bani pentru a scăpa mai repede de el.

Hristo Zlatinski la un antrenament susținut de FCSB la baza sportivă din Berceni

Hristo Zlatinski e așteptat la Lokomotiv Plovdiv

După despărțirea de FCSB, Hristo Zlatinski mai poate juca în Liga 1 Betano pentru U Craiova până la finalul sezonului 2018 – 2019, lucru aproape imposibil, sau în campionatele care încep în 2019. Conform informațiilor FANATIK, bulgarul a decis să revină în Bulgaria după experiența de la FCSB, iar în perioada de mercato din vară să își caute un nou angajament. Site-ul nostru a anunțat pe 7 decembrie 2018 că bulgarul este așteptat la finalul sezonului la  Lokomotiv Plovdiv, formația care l-a lansat în fotbalul mare și unde Hristo vrea să își încheie cariera.