Fotbal intern

Hristo Zlatinski a semnat cu FCSB! Prima reacţie: “E o mare împlinire!”

25.08.2018 | 11:59
Hristo Zlatinski a semnat cu FCSB Prima reactie E o mare implinire

Hristo Zlatinski a semnat cu FCSB! Bulgarul care în ultimele trei sezoane a activat la Universitatea Craiova a fost prezentat oficial la vicecampioana României.

Mijlocaşul bugar a semnat cu “roş-albaştrii” un contract valabil pe un sezon, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul. În vârstă de 33 de ani, Zlatinski va purta acelaşi număr şi pe tricou la FCSB.

Hristo Zlatinski a semnat cu FCSB

Noul elev al lui Nicolae Dică a vorbit pentru prima dată din postura de jucător al FCSB şi a anunţat ce obiectiv şi-a setat la noul club, acela de a deveni campion al României: “Sunt mândru şi fericit că la vârsta de 33 de ani am ajuns la un club atât de mare. Este o mare împlinire personală. Îmi doresc să fiu sănătos şi să pot ajuta echipa să îşi îndeplinească obiectivele. După ce am câştigat Cupa României cu Craiova, vreau să iau campionatul cu FCSB”, a spus Hristo Zlatinski pentru site-ul oficial al clubului.

Hristo Zlatinski a semnat cu FCSB. Anunţul a fost făcut prin această postare pe Facebook
Hristo Zlatinski a semnat cu FCSB. Oficialii vicecampioanei au anunţat mutarea pe Facebook

Gigi Becali a încercat iniţial să-l aducă pe Dan Nistor de la FC Dinamo Bucureşti, însă clubul din Ştefan cel Mare a vrut 1.000.000 de euro în schimbul “decarului”, plus pe Kamer Qaka, însă Gigi Becali nu a fost dispus să achite acea sumă de bani lui Ionuţ Negoiţă şi s-a reorientat către Hristo Zlatinski, care a venit din postura de jucător liber de contract. Mutarea a fost anunţată de Becali înainte de meciul cu Rapid Viena, când a explicat şi de ce nu mai vine Dan Nistor: “Azi l-am luat şi pe Zlatinski. L-au eliberat cei de la Craiova. Nu l-am luat pe Nistor, dar l-am luat pe Zlatinski. E tot căpitan. Eu nu le fac în ciudă. Un an de zile, 120.000 de euro. Face faţă bine, nu, out. Eu vă spun cum gândesc. Sunt unii jucători de care mie îmi e teamă. Mie îmi era frică de Zlatinski şi Băluţă. Mie mi-a plăcut mereu de Zlatinski. Eu cred că la Craiova e o mare pierdere. Acum l-am luat pentru că aşa a fost situaţia.

Nu a fost o ambiţie. Nu fac eu d-astea urâte. M-am gândit că e liber şi să-i dau 120.000 de euro. Ce înseamnă 120.000 de euro ca să-l verific? Să văd dacă e ceea ce vreau eu. Cei de la Craiova i-au dat hârtie că poate pleca liber, da nu la Dinamo. Dacă pleca la Dinamo trebuia să plătească 150.000 de euro jucătorul. Poate s-au gândit că eu am 6 mijlocaşi şi că nu mă vor întări cu încă unul. Nu s-au gândit că o să-l iau pe Zlatinski“, a anunţat Gigi Becali.

Şi cu FC Dinamo Bucureşti a negociat Zlatinski, însă mutarea nu s-a concretizat. Hristo Zlatinski s-a născut pe 22 ianuarie 1985, la Blagoevgrad, Bulgaria, şi a evoluat la OFK Pirin, Bansko, Lokomotiv Plovidiv, Lokomotiv Sofia, Ludogoreţ şi Universitatea Craiova.

Citeşte şi:

  • Motivul pentru care a căzut transferul lui Zlatinski la Dinamo! Ce sumă trebuia să achite jucătorul dacă mergea în Ștefan cel Mare
  • Zlatinski nu vrea să meargă la Voluntari! Pe cine au adus în locul lui
Tags: