Fotbal intern

Gigi Becali nu poate scăpa de un jucător al lui FCSB: “Dacă vrea să plece, trebuie despăgubit”

28.01.2019 | 16:33
Gigi Becali nu poate scapa de un jucator al lui FCSB Daca vrea sa plece trebuie despagubit

FCSB are probleme cu veteranul Hristo Zlatinski. Fostul căpitan al Craiovei a ajuns la vicecampioni în vară, când Gigi Becali a intrat pe fir și l-a „răpit” lui Dinamo, ca răzbunare că nu l-a putut aduce pe Dan Nistor. Totuși, fotbalistul a apucat să debuteze în actualul sezon pentru U Craiova. Astfel încât fostul international bulgar are opțiuni extrem de limitate în acest sezon și nu mai poate fi transferat decât în Bănie. Din acest motiv, Gigi Becali este pus în situația de a fi nevoit să îl despăgubească pe Zlatinski, dacă vrea să scape de mijlocaș.

Hristo Zlatinski a jucat numai în cinci partide în actualul sezon de Liga 1 Betano, dar a fost de ajuns pentru Becali să ajungă la o concluzie cu privire la fotbalistul bulgar. Patronul FCSB a și anunțat că o să vrea să scape de mijlocaș: „Nici n-ai cum să-l dai. O să-i dau nişte bani, dar nu mai are unde să se ducă. Nu ştiu, poate prin Arabia, ceva”, spunea Becali în decembrie 2018.

Hristo Zlatinski, blocat la FCSB, cere toți banii să plece

Impresarul fotbalistului, Dragoș Boboc, a vorbit despre situația lui Zlatinski la FCSB. Agentul a anunțat că Hristo va pleca doar dacă îi va fi despăgubit integral tot salariul: „Zlatinski rămâne la FCSB pentru că nu are cum să joace în altă parte…poate într-un campionat care ar începe acum, în ianuarie, pentru că a jucat deja pentru două echipe. Are posibilitatea să plece şi într-un alt mod, dacă îl dă domnul Becali afară. În acest caz, Zlatinski trebuie să fie despăgubit cu banii pe care îi mai are de luat din salariile rămase”, a spus impresarul, pentru Pro Sport.

Hristo Zlatinski a ajuns de la căpitanul Craiovei la rezervă de lux la FCSB

FANATIK a anunțat încă din decembrie că Gigi Becali ar fi tentat să îi ofere lui Zlatinski tot salariul până la finalul contractului. Mijlocașul defensiv a câștigat 85.000 de euro de la FCSB și mai are de primit restul de 35.000 de euro pentru a accepta rezilierea contractului. Dacă se desparte de FCSB, cel mai probabil Hristo Zlatinski va semna cu Lokomotiv Plovdiv, unde însă va avea drept de joc abia în vară în meciurile oficiale.