News

“Hristos a Înviat”, cântat de cumpărători într-un supermarket din România. Video cu scena emoționantă

18.04.2020 | 18:12
Hristos a Inviat cantat de cumparatori intrun supermarket din Romania Video cu scena emotionanta
ADVERTISEMENT

Mai mulți cumpărători dintr-un supermarket din România au cântat “Hristos a Înviat”, iar scena emoționantă a fost filmată și postată pe o rețea de socializare.

“Hristos a Înviat”, cântat de cumpărători într-un supermarket din Piatra Neamț

Sâmbătă, mai mulți cumpărători dintr-un supermarket din Piatra Neamț au început să cânte “Hristos a Înviat”, iar la scurt timp și alți oameni ce-și făceau cumpărăturile de Paște i-au însoțit.

ADVERTISEMENT

Imaginile emoționante arată cum oamenii, prezenți într-un magazin din Piatra Neamț pentru cumpărăturile de Paște, se opresc din căutări și încep să cânte”Hristos a Înviat”, celebrul imn ce se aude în bisericile din țara noastră în noaptea de Înviere.

Scena a fost filmată la Carrefour din Piatra Neamţ, iar din videoclip se poate observa cum oameni de toate vârstele cântă la unison versurile care vestesc cea mai mare sărbătoare a creștinătății, Învierea Mântuitorului Iisus Hristos.

ADVERTISEMENT

Anul acesta credincioșii nu pot participa la slujbele de Înviere ce au loc în bisericile din România, dar se pare că acest lucru nu-i oprește pe oameni să intoneze cântarea creștinească, chiar și în timp ce își fac cumpărăturile pentru masa de Paște.

Oamenii s-au oprit din cumpărături și au cântat în cor

Piatra Neamt – 18.04.2020 – Momente deosebite "Manifest pentru credinta" – Sarbatori Binecuvantate tuturor!

Posted by Iulian Tocu on Saturday, April 18, 2020

“Piatra Neamt – 18.04.2020 – Momente deosebite “Manifest pentru credinta” – Sarbatori Binecuvantate tuturor!”, este mesajul celui care a filmat momentul emoționant, apoi l-a postat pe Facebook, pentru ca toți românii să vadă că există și momente frumoase în timpul epidemiei de coronavirus. Vezi video şi aici

ADVERTISEMENT

Anul acesta, creștinii ortodocși din România nu vor putea merge la slujbele de Înviere, ca urmare a măsurilor impuse de autorități pe fondul epidemiei de coronavirus.

Tags: