Life

“Hristos a înviat”. Mesaje de trimis pe Whatsapp şi Facebook de Paşte 2022

FANATIK îți dezvăluie câteva idei de mesaje pe care să le trimiți pe Whatsapp și Facebook de Paște 2022 apropiaților și cunoscuților cărora să le înseninezi ziua.
23.04.2022 | 18:51
Hristos a inviat Mesaje de trimis pe Whatsapp si Facebook de Paste 2022
FANATIK îți dezvăluie câteva idei de mesaje de Paşte 2022 pe care să le trimiți pe Whatsapp și Facebook rudelor şi prietenilor. Sursa foto: Pixabay/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sărbătoarea Învierii este cea mai importantă pentru credincioși, iar FANATIK îți prezintă câteva mesaje de Paște 2022 pe care să le trimiți rudelor, prietenilor și colegilor pe Whatsapp și Facebook.

Ce mesaje şi urări de Paşte 2022 poţi trimite pe Whatsapp şi Facebook

Paștele este sărbătoarea cea mai importantă pentru creștinii ortodocși, care își petrec sfânta zi de Înviere alături de cei dragi. Este, în același timp, un prilej de a le trimite rudelor, prietenilor, colegilor și altor cunoștințe mesaje cu ocazia Sfintelor Paști.

ADVERTISEMENT

Dacă nu poți fi alături de anumite persoane în această zi, le poți arăta cât de mult înseamnă pentru tine prin intermediul acestor mesaje trimise pe rețelele de socializare.

Poate că unele persoane se află departe, dar le poți surprinde plăcut cu un mesaj special de Paște. Iată câteva mesaje de trimis pe Whatsapp și Facebook în această zi!

ADVERTISEMENT

Mesaje simple cu “Hristos a înviat” sau personalizate

Cei care preferă să trimită mesaje mai simple de sărbătoarea Învierii Domnului au la dispoziție câteva urări prin care să le arate cunoscuților că se gândesc la ei într-o zi atât de specială. De exemplu, le pot ura apropiaților sau colegilor un simplu “Paște fericit!”, “Paște binecuvântat!” sau “Hristos a Înviat!”.

De asemenea, dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu ceva special, le poți trimite imagini personalizate cu felicitări de Paște.

ADVERTISEMENT

Este recomandat să eviți redistribuirea anumitor imagini și mesaje către întreaga listă de prieteni de pe Facebook, întrucât cei mai mulți le vor ignora. Cel mai bine ar fi să le trimiți o felicitare personalizată, poate chiar ceva original, un mesaj sau o imagine care îți aparține. Același lucru este valabil și pentru trimiterea mesajelor pe Whatsapp.

Poți trimite imagini animate cu ouă, iepurași sau flori de primăvară sau chiar colaje. O variantă potrivită și amuzantă este să le trimiți celor dragi imagini mai personale, originale, cum ar fi cele cu animalul tău de companie pregătit de Paște.

ADVERTISEMENT

Clipurile video de câteva secunde, cu tematica sărbătorilor pascale, reprezintă o altă idee de mesaje de trimis pe rețelele de socializare pentru rude, prieteni și alte cunoștințe. Ar fi ideal dacă ar fi create chiar de tine, alături de familie.

Mesaje de Paşte de trimis pe Whatsapp și Facebook pentru rude

Dacă nu ai idei de mesaje de trimis de Paște 2022, iată câteva idei de felicitări emoționante, dar și amuzante pe care să le trimiți rudelor cu această ocazie.

  • Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă și un răspuns la fiecare întrebare. Paște binecuvântat!
  • Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit! Îți duc dorul!
  • Redescoperă sentimentele sincere care ți se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei care au nevoie de dragoste și sprijin și la fel de iubitor și plin de căldură cum numai tu știi să fii! Paște fericit!
  • Paștele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoieşte în fiecare primăvara. Fie ca promisiunea de Paște să îţi umple inima de pace și bucurie! Paște fericit! Hristos a Înviat!
  • Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!
  • M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.
  • Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!

Urări de Paște 2022 pe care să le trimiți prietenilor și colegilor

  • Sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!
  • Cu lumânări aprinse şi sufletul curat să spunem împreună HRISTOS A ÎNVIAT!
  • Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat! Paște binecuvântat!
  • Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniștea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paște fericit!
  • E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit. Paște fericit!
  • Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a înviat!
  • Învierea Domnului să vă aducă armonie in casa si în gând, împăcare si regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!
  • Lumină în suflet şi în minte! Gânduri bune şi numai zile senine! Hristos a Înviat!
  • Baftă la ciocnit şi fie ca iepuraşul să nu te ocolească! Paşte fericit alături de cei dragi!
ADVERTISEMENT