Life

“Hristos s-a Înălţat”. Mesaje de Înălţarea Domnului 2022, felicitări şi urări pentru cei dragi

Mesaje de Înălțarea Domnului 2022. Felicitările și urările pe care le poți trimite celor dragi cu ocazia sărbătorii prăznuite anul acesta pe 2 iunie.
01.06.2022 | 16:42
Hristos sa Inaltat Mesaje de Inaltarea Domnului 2022 felicitari si urari pentru cei dragi
Mesaje pentru Înălțarea Domnului 2022. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Înălțarea Domnului se sărbătorește anul acesta pe 2 iunie, conform calendarului ortodox. Pe lângă clasicul „Hristos s-a înălțat”, FANATIK a pregătit o listă cu mesaje și urări pe care le poți trimite celor dragi cu ocazia acestei zile.

Mesaje de Înălţarea Domnului 2022

Dacă îți dorești să le trimiți celor dragi un mesaj cu ocazia Înălțării Domnului, însă ai rămas fără inspirație, poți alege unul din cele de mai jos și să le faci ziua mai frumoasă.

ADVERTISEMENT
 • De sărbătoarea cea mare – Înălțarea Domnului, vă doresc credință, speranță pentru o viață mai bună și curată. Fie ca exemplul lui Iisus să vă lumineze calea, să o faceți cu adevărat neprihănită și să o răsplătiți cu dragoste. Fii mai bun indiferent de situație!
 • Felicitări cu ocazia sărbătorii Înălțării Domnului, vă doresc lumină și pace în suflet, fericire, emoții pozitive și bucurie. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze și să vă ajute în toate începuturile.
 • Iată că au trecut 40 de zile de la Sfintele Sărbători Pascale și astăzi sărbătorim – Înălțarea Domnului. Astăzi, vreau să le urez oamenilor de bună credință să aibă mai multă smerenie, acceptare. Fie ca fiecare pas al vostru să fie îndreptat doar spre bine, iar de faptele rele să vă ocrotească Bunul Dumnezeu.
 • În ziua Înălțării Domnului, vreau să-ți doresc zile binecuvântate și bogate în sentimente frumoase. Fiecare persoană să simtă în inima sa dragostea lui Dumnezeu și să se roage pentru oamenii dragi lui. Fie ca pacea și bucuria să trăiască în fiecare casă!
 • Sunetul clopotelor ne prevestește o sărbătoare sacră – Înălțarea Domnului. Fie ca în familia voastră să persiste liniștea și pacea, iubirea, recunoștința și smerenia. Să fiți sănătoși și să vă păziți de toate cele rele, iar Domnul să vă fie alături în toate.
 • Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea în casa ta. Înălţarea Domnului Iisus Hristos să vă aducă linişte în suflet, dragoste, înţelegere, sănătate şi speranţă în mai bine!

Urări de trimis pe Whatsapp şi Facebook de Înălţarea Domnului

Totodată, dacă ești adeptul comunicării prin Facebook și Whatsapp, le poți trimite apropiaților una din urările următoare.

ADVERTISEMENT
 • În ziua Înălțării Domnului, îți doresc să trăiești cu sentimente de dragoste sinceră, în fiecare zi, primind vești bune, deschizându-ți sufletul către noi speranțe și vise, trimițând o rugăciune pentru fericire și pace, păstrând buna credință și neștiind de frică și eșecuri.
 • Astăzi, e o sărbătoare religioasă importantă, este Înălțarea Domnului. Acest eveniment – Înălțarea lui Hristos la cer – ne arată cum el, în conformitate cu natura și esența sa, învinge moartea și atinge nemurirea sufletului. Pământul este refugiul nostru temporar, iar Cerul este o casă eternă în care domnește adevărul, bunătatea și frumusețea. Sărbători Fericite!
 • Hristos s-a Înălțat! Înălțarea Lui să vă aducă sănătate, pace şi linişte în suflet, dragoste, înţelegere şi armonie în familie!
 • Înălţarea Domnului să vă aducă armonie în casă şi în gând, împăcare şi regăsirea înţelepciunii în sânul familiei.
 • Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos s-a Înălțat!
 • Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumină vine din inima fiecăruia. Hristos s-a Înălțat!

Felicitări de Înălţarea Domnului pentru familie şi prieteni

De Înălțarea Domnului, o tradiție spune că trebuie să petreci alături de familie și prieteni, însă, dacă acest lucru nu este posibil, o felicitare poate fi de ajutor.

ADVERTISEMENT
 • Drag prieten! Fii fericit în această zi. Zi când sărbătorim Înălțarea Domnului, gândurile tale să devină și mai pure iar sufletul tău mai luminos. În această zi, întoarceți ochii spre el și amintește-ți de Iisus, de Tatăl nostru ceresc, care ne păzește și ne călăuzește. Strânge mâinile în rugăciune și roagă-te pentru sănătatea celor dragi.
 • Felicitări cu prilejul acestei sărbători sacre – Înălțarea Domnului. Fie ca Domnul să vă protejeze familia de cele rele și să vă ofere bunăstare, dragoste și har, iar în inimile voastre să fie lumină, căldură și bucurie.
 • Te felicit din suflet cu această zi luminată a Înălțării Domnului! Fie ca soarele să încălzească casa ta iar razele s-o umple cu bunătate, bucurie și fericire! Îți doresc înțelegere reciprocă, o familie prietenoasă și dragoste puternică!
 • Felicitări cu prilejul acestei sărbători sacre – Înălțarea Domnului. Să aveți parte de toate cele bune, liniște și pace sufletească. Fie ca lumina să vă încălzească inimile și casa, iar între voi să existe înțelegere și respect.
 • Vă felicităm cu această sărbătoare luminoasă, vă dorim pace și armonie în suflet, sănătate pentru dvs. și familia voastră, puterea spiritului și binecuvântarea lui Dumnezeu pentru toate faptele bune.
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct...
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct la TV pentru ce a plătit sute de mii de euro
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele,...
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele, majorate cu 10% din 2025
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
BNR lansează o nouă monedă. Ce valoare va avea
BNR lansează o nouă monedă. Ce valoare va avea
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă...
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă în aprilie
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă