Fotbal intern

EXCLUSIV. El e fundașul dreapta pe care-l aduce Mircea Rednic la Dinamo. Cine mai vine. Update: jucătorii au semnat deja

22.01.2019 | 19:38
EXCLUSIV El e fundasul dreapta pe carel aduce Mircea Rednic la Dinamo Cine mai vine Update jucatorii au semnat deja

21 ianuarie, ora 17.29. Mircea Rednic continuă transferurile la Dinamo. FANATIK a aflat că ultimul nume pe care tehnicianul roș-albilor îl aduce este fundașul dreapta francez Damien Dussaut, în vârstă de 24 de ani, care a jucat ultima oară pentru St. Trond, unde a ajuns de la Standard Liege. Acesta mai are contract cu St. Trond până în vară și urmează să vină la București pentru a semna contractul cu Dinamo.


UPDATE, 22 ianuarie, ora 19.00. Cei doi fundaşi doriţi de Mircea Rednic au semnat cu Dinamo. Damien Dussaut, apărătorul dreapta francez anunţat în exclusivitate de FANATIK şi Linas Klimavicius, fundaşul central lituanian care a fost adversarul României în grupa din Liga Naţiunilor, sunt oficial jucătorii “câinilor” şi urmează să fie prezentaţi cât de curând.


Damien Dussaut, fundașul dreapta pe care-l aduce Mircea Rednic la Dinamo

Damien Dussaut este un jucător extrem de interesant pe care l-a dorit Chelsea în primăvara anului 2015. Atunci în vârstă de 20 de ani, Dussaut era legimitimat la Standard Liege. Deși nu juca meci de meci, el era căutat și de cei de la Tottenham. Nu s-a realizat mutarea în Anglia, iar în 2016 Standard l-a dat la St. Trond, unde a jucat 59 de meciuri și a marcat de două ori.

damien dussaut, fundașul dreapta pe care-l aduce mircea rednic la dinamo 1
Damien Dussaut a fost format de Valenciennes, dar a jucat cele mai multe meciuri din carieră la St. Trond, în Belgia

Dussaut este un jucător polivalent, exact genul de fotbalist pe care îl preferă Mircea Rednic. A fost folosit la St. Trond pe nu mai puțin de 6 poziții: fundaș dreapta (cel mai des), mijlocaș dreapta, inter dreapta, fundaș stânga, mijlocaș stânga, ba a jucat și un meci ca fundaș central.

  • 500.000 de euro este cota actuală a lui Damien Dussaut

Damien Dussaut are 4 meciuri pentru naționala U20 a Franței

Damien Dussaut a jucat pentru naționala under 20 a Franței patru partide, fără a marca însă. Fundașul de 24 de ani născut la Creteil nu a mai fost convocat după meciul cu SUA din 2015.

linas klimavicius la dinamo
Linas Klimavicius (dreapta), noul fundaș al lui Dinamo, aici în duel cu Nicolae Stanciu în Lituania – România 1-2

Un alt fundaș pe care Dinamo se pregătește să-l oficializeze în aceste zile este internaționalul lituanian Linas Klimavicius, cel care a și jucat împotriva României la meciul din Liga Națiunilor de la Vilnius. Klimavicius vine de la Zalghiris Kaunas, unde a fost coleg cu românul Liviu Antal.

  • 300.000 de euro este cota actuală a lui Linas Klimavicius, un fundaș de 29 de ani, om de bază în naționala Lituaniei