Fotbal intern

Dinamoviștii, reproșuri dure la adresa arbitrului Ionuț Coza: „Bravo, mă! Ți-ai făcut lecția!”. Exclusiv

15.03.2021 | 22:31
Dinamovistii reprosuri dure la adresa arbitrului Ionut Coza Bravo ma Tiai facut lectia Exclusiv
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Dinamo Ionel Gane, l-a atacat dur pe arbitrul Ionuț Coza, care a dictat ușor un penalty pentru FC Argeș în minutul 84 al partidei de pe stadionul din Ștefan cel Mare. 

Coza a considerat că Vlad Achim l-a faultat pe Ionuț Șerban în careul „câinilor” și a dictat fără ezitare penalty. Lovitura a fost transformată de Malele, iar piteștenii au preluat conducerea.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul câinilor a fost un car de nervi pe marginea terenului și a urlat către arbitrul partidei, acuzându-l că a greșit intenționat împotriva echipei sale.

Ionel Gane, reproșuri dure la adresa arbitrului Ionuț Coza: „Ai dat penalty unde n-a fost!”

Dinamo se afundă tot mai mult în subsolul clasamentului și este matematic în play-out după o nouă înfrângere în Liga 1. FC Argeș a câștigat în Groapă cu 2-1 și rămâne în cursa pentru un loc în play-off.

ADVERTISEMENT

Piteștenii au condus la pauză cu 1-0, iar egalarea lui Vlad Achim de pe finalul partidei a fost anulată de un penalty comis de același mijlocaș. Cel puțin, asta a decis arbitrul Ionuț Coza, după ce Ionuț Șerban a căzut în careul „câinilor”.

„Bravo, mă! Ți-ai făcut lecția! Ai dat penalty unde n-a fost, dar aici n-ai dat nimic”, i-a reproșat Gane lui Coza. Antrenorul dinamoviștilor a fost nemulțumit și de faptul că echipa sa nu a primit penalty.

ADVERTISEMENT

Solicitarea „câinilor” a venit după un duel în careul piteștenilor, petrecut cu doar câteva minute înaintea fazei la care oamenii lui Prepeliță au primit șansa de a marca golul victoriei.

Scandal la finalul partidei: „Vii aici să ne dai lecții?”

Și jucătorii lui Gane au fost foarte nemulțumiți atât de deciziile, cât și de atitudinea arbitrilor partidei. Deian Sorescu a fost printre cei mai nervoși fotbaliști ai gazdelor. După fluierul final al partidei, el l-a luat la ceartă pe unul dintre tușierii lui Coza.

ADVERTISEMENT

„De unde şi până unde vii aici să ne dai lecţii? Nu a fost niciodată penalty! Vii aici şi ne dai lecţii! Şi cum îţi permiţi să vorbeşti aşa cu noi? Nu ţi-e ruşine?”, a tunat mijlocașul „câinilor”.

ADVERTISEMENT