Sport

DDB-ul îl ironizează pe Gică Hagi după meciul de la Ovidiu: „Ce glume de șantier naval!”

Fanii din programul DDB au fost extrem de vehemenți cu privire la organizarea meciului de la Ovidiu, unde dinamoviștii au întâlnit tot felul de obstacole în procurarea biletelor.
23.08.2021 | 16:18
DDBul il ironizeaza pe Gica Hagi dupa meciul de la Ovidiu Ce glume de santier naval
ADVERTISEMENT

Fanii dinamoviști au avut parte de multe șicane la meciul de la Ovidiu, unde gazdele și-au scos la înaintare toate armele pentru opri invazia „câinilor” pe malul mării, unde și-au anunțat prezența peste 650 de suporteri alb-roșii.

FANATIK a fost prezent la Ovidiu, unde Farul a zdrobit Dinamo cu scorul de 3-0, iar Ilie Năstase a declarat pentru site-ul nostru că echipa lui Dario Bonetti putea să încaseze și mai multe goluri de la „marinari”.

ADVERTISEMENT

Atac dur al DDB-ului la adresa lui Gheorghe Hagi: „«Nasone» fin are, la licențe poetice stă bine”

Fanii diamoviști au avut parte de un tratament „special” la Ovidiu, unde au primit foarte puține bilete, iar cei de la clinica Hemolab care urmau să îi ajute pe suporteri cu teste COVID-19 la doar 15 lei au fost amenințați cu cuțitul de un angajat al clubului.

Deși pe stadion au intrat doar 300 de suporteri „câinii” au creat o atmosferă senzațională, iar cu ajutorul celor din DDB Constanța au reușit să cumpere bilete la tribuna 1, însă gazdele i-au mutat pe suporteri din motive de securitate și în peluză alături de restul suporterilor.

ADVERTISEMENT

„PONTOS EUXEINOS În limba română înseamnă Marea cea Primitoare. Așa li s-a părut grecilor că este Marea noastră, atunci când i-au dat numele, în timpul lui Herodot. Mai târziu, romanii i-au dat domiciliu forțat aici, marelui poet și gânditor, Ovidiu. Omul era păzit de jandarmii din Tomis, pentru că Regele nu-i înțelegea profunzimea versurilor. „Carmen et error”, vorba lui”, l-au ironizat dinamoviștii pe Hagi în startul comunicatului.

Celebra declarație a lui Hagi, ironizată de dinamoviști: „Băștinașul nostru vrea și el statuie”

Dinamoviștii au continuat „înțepăturile” la adresa „Regelui” și o declarație care a rămas emblematică: „Românul, ca să-și arate respectul față de Publius Ovidius Nasone (Năsosul), i-a ridicat statuie în centru și a dat unei localități de țară numele poetului. Băștinașul nostru vrea și el statuie. Da, da. Nu râde, tu ăla cu mustață!”. 

ADVERTISEMENT

În comunicatul publicat pe pagina de Facebook Program Doar Dinamo București „câinii” se iau și de greșelile de vorbire a lui ale lui Hagi: „Nasone” fin are, la licențe poetice stă bine, fotbal cunoaște, iar clubul pe care l-a ridicat e un model pentru toată lumea. Le are și cu latina. Dacă talent ne-a demonstrat tuturor că „Humanitas”, adică „Omenia”, poate avea și un sens imoral”.

Cei de la Farul Constanța au negat acuzațiile, ba chiar au spus că suporterrii lui Dinamo n-au solicitat mai multe bilete: „Iar “hospitalitas” poate însemna și altceva decât ospitalitate, cum și Pontus Euxinus se poate transforma într-o Mare “neprimitoare”. 

ADVERTISEMENT

DDB: „Dacă ți-e frică de câini, nu-i primești pe stadion!”

Suporterii lui Dinamo sunt de părere că cei de la Farul s-au temut de acest meci și de galeria lui „câinilor” care ar fi putut depăși numărul ultrașilor de la „Peluza Marină”: „Dacă ți-e frică de lup, nu intri în pădure. Dacă ți-e frică de câini, nu-i primești pe stadion. Mai bine umpli cu jandarmi un sector din “Peluza Oaspeți”. Înarmați provocator ca pentru război. Ridici prețul biletelor de câteva ori, apoi îi inviți pe cei care au dat 50 sau 70 de lei pe un bilet să stea tot în țarcul din spatele porții.

Șmecheria, care altă dată intra în țară, pe vapor, prin Portul Constanța, acum e venită cu pluta. Partenerii noștri de la Hemolab au fost amenințați cu cuțitul să dispară din peisaj, pentru că prețul testelor noastre (15 lei) dădea rău lângă testele lor de 3 ori mai scumpe. 

Turcii au schimbat numele Mării în Kara Deniz (Marea Neagră) și așa a rămas. Ne-au învățat să fim bișnițari și să mâncăm rahat… “Suporterii lui Dinamo n-au solicitat mai multe bilete”. Ce glume de șantier naval! După ce am apelat și la Protecția Consumatorului, pentru că au sistat vânzarea biletelor. Dar ne place „să ne ascundem după unghii”.

 

ADVERTISEMENT