Fotbal international

Huddersfield, prima echipă retrogradată matematic din Premier League în acest sezon. Cifre de coșmar pentru ultima clasată

Autor: Alin Miu | 30.03.2019 | 20:10
Huddersfield, prima echipă retrogradată matematic din Premier League în acest sezon. Cifre de coșmar pentru ultima clasată
Huddersfield, prima echipă retrogradată matematic din Premier League în acest sezon

Huddersfield a pierdut cu 0-2 partida jucată în deplasare împotriva lui Crystal Palace și a devenit prima echipă retrogradată matematic din Premier League în acest sezon. Huddersfield se va întoarce în Championship după numai un sezon petrecut la cel mai înalt nivel.

Huddersfield, prima echipă retrogradată matematic din Premier League în acest sezon

Nou-promovata s-a ținut bine pe terenul lui Palace, însă în cele din urmă a primit gol de la Milivojevic, din penalty, în minutul 76. Van Aanholt a închis tabela cu un gol marcat în minutul 88. Fără vreun jucător cunoscut publicului larg, Huddersfield nu a reușit să strângă decât 14 puncte în cele 32 de etape scurse până acum. Burnley și Southampton, cu victoriile din această rundă, au ajuns la 33 de puncte, astfel că Huddersfield și dacă va reuși să adune maximum în ultimele șase etape, nu poate strânge mai mult de 32 de puncte.

Huddersfield a câștigat doar trei jocuri în acest sezon. Interesant este că două dintre aceste succese au venit cu Wolves, una dintre echipele puternice din Premier League. Cea de-a treia victorie a fost împotriva unei alte nou-promovate, Fulham. Mai mult, în ultimele 20 de meciuri oficiale, Huddersfield a bifat nu mai puțin de 18 înfrângeri, remizând o dată și învingând-o pe Wolves.

Huddersfield are 18 infrangeri in ultimele 20 de meciuri
Huddersfield are 18 infrangeri in ultimele 20 de meciuri

Ultima clasată din Premier League a marcat doar 18 goluri în campionat, având de departe cel mai slab atac. Nu are însă și cea mai slabă apărare, chiar dacă a primit 59 de goluri. În următoarea rundă, Huddersfield are meci acasă cu Leicester, formație aflată într-o formă grozavă. 0-5 pe Stamford Bridge cu Chelsea și 1-6 pe Etihad cu Manchester City sunt cele mai severe eșecuri suferite de Huddersfield în actuala stagiune.

Coșmarul nu s-a terminat însă definitiv pentru micuța Huddersfield. Printre adversarele pe care trebuie să le mai întâlnească până la final le regăsim pe Manchester United, Tottenham și Liverpool, iar cu ultimele două va juca în deplasare.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!