Life

Hugh Jackman, clipe de coșmar. Actorul este suspect de cancer de piele pentru a șaptea oară

Hugh Jackman, actorul cunoscut pentru rolul jucat în Wolverine, trece prin momente neplăcute, după ce a fost supus recent unei biopsii.
04.08.2021 | 15:30
Hugh Jackman clipe de cosmar Actorul este suspect de cancer de piele pentru a saptea oara
Hugh Jackman, clipe de coșmar. Actorul este suspect de cancer de piele pentru a șaptea oară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Starul de origine australiană urmează să afle dacă are din nou cancer, vedeta fiind diagnosticată până la vârsta de 52 de ani de 6 ori cu această boală nemiloasă.

Actorul a fost supus unor analize amănunțite, acesta fiind și motivul pentru care poate fi observat cu un plasture pe nas. Medicii i-au recoltat țesut, Hugh Jackman precizând că încearcă să fie optimist.

ADVERTISEMENT

Actorul Hugh Jackman, supus unei biopsii. Starul australian ar putea avea cancer din nou

Hugh Jackman a tras un semnal de alarmă, sfătuind oamenii să folosească întotdeauna cremă de protecție, declarând că acesta este motivul pentru care boala l-a urmărit întreaga viață.

Mai mult decât atât, starul susține că în copilărie obișnuia să nu se ferească deloc de razele soarelui și mereu i se luau straturi de piele de corp.

ADVERTISEMENT

„Nu faceți ca mine. Mergeți la controale și folosiți protecție solară. Și nu vă speriați dacă mă vedeți cu acest plasture pe nas, probabil că voi fi bine”, a spus cunoscutul actor, pe Instagram.

Totodată, Hugh Jackman atenționează oamenii, dar mai ales australienii, să meargă regulat la controale pentru a se asigura că este totul în regulă din punct de vedere medical.

ADVERTISEMENT

Actorul susține că o simplă arsură solară este de ajuns pentru a declanșa cancerul de piele, lucru pe care l-a aflat după numeroasele controale și tratamente.

„Nu vreau să devin plictisitor, însă faceți-vă anual un control de piele. E suficientă o arsură solară și deja capeți un risc de a face cancer. O arsură!

ADVERTISEMENT

Ce să mai zic, în copilărie ne ardeam și ni se cojea pielea de două, trei ori. Ce mai e de zis?”, a mai adăugat starul, în filmarea postată în mediul online.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Hugh Jackman (@thehughjackman)

Hugh Jackman, diagnosticat de 6 ori cu cancer de piele

Din păcate, Hugh Jackman nu trece pentru prima oară prin astfel de momente neplăcute. Actorul a fost diagnosticat pentru prima oară cu cancer de piele în anul 2013, iar de atunci a avut 6 astfel de episoade.

Starul din Wolverine a spus că se aștepta să recidiveze boala, de aceea nu încetează să le spună celor care îl urmăresc cât de importantă este crema de protecție solară.

ADVERTISEMENT