Fotbal international

Huliganii ruși îl sfidează pe Putin! Bătaie crâncenă între fanii echipelor Zenit și ȚSKA Moscova. Video

03.05.2018 | 11:32
Huliganii rusi il sfideaza pe Putin Bataie crancena intre fanii echipelor Zenit si TSKA Moscova Video

Huliganii ruși îl sfidează pe președintele Vladimir Putin cu doar șase săptămâni înainte de începerea turneului final al Cupei Mondiale. Fani ai echipelor Zenit Sankt Petersburg și ȚSKA Moscova s-au bătut înaintea meciului disputat duminică în campionatul Rusiei.

50 de suporteri ai celor două formații s-au întâlnit într-un parc din apropierea stadionului din Sankt Petersburg și și-a împărțit pumni și picioare. Autoritățile locale sunt îngrijorate, mai ales că pe timpul Cupei Mondiale în oraș va fi un contingent important de suporteri englezi, deoarece naționala Albionului va avea cantonamentul la 30 de kilometri de oraș.

Huliganii ruși îl sfidează pe Putin, care a cerut reținerea liderilor acestor grupări

Huliganii ruși îl sfidează pe Vladimir Putin, care este născut în Sankt Petersburg. Președintele Rusiei a ordonat o represiune împotriva autorilor violenței în fotbal și le-a cerut autorităților să-i rețină pe liderii acestor grupări.

Martorii incidentelor de la Sankt Petersburg au dezvăluit că în bătaie au fost implicați 30 de huligani din facțiunea Mobily de la Zenit și 20 de persoane din facțiunea Fanblock a formației ȚSKA Moscova. Martorii au precizat că forțele de ordine au apărut destul de târziu în parcul unde au avut loc incidentele și niciun huligan nu a fost arestat.

Turneul final al Cupei Mondiale din Rusia de va desfășura în perioada 14 iunie – 15 iulie.