Nicio categorie

Huntelaar, pariul lui Van Gaal, duce Olanda în sferturi!

Olanda a reuşit să se califice în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a cîştigat în faţa Mexicului cu 2-1, în condiţiile în care în minutul 88 scorul era 1-0 pentru mexicani....
30.06.2014 | 01:41
Huntelaar, pariul lui Van Gaal, duce Olanda în sferturi!

Olanda a reuşit să se califice în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a cîştigat în faţa Mexicului cu 2-1, în condiţiile în care în minutul 88 scorul era 1-0 pentru mexicani.

Toată lumea a crezut că Louis van Gaal a scăpat situaţia de sub control cînd, în minutul 76, a renunţat la Robin van Persie pentru a-l introduce pe teren pe Klaas-Jan Huntelaar. Odată cu introducerea acestuia, jocul olandezilor a căpătat mai multă luciditate, iar în minutul 88 a ieşit pentru prima oară în scenă atacantul lui Schalke.

Huntelaar a şutat periculos, iar mingea respinsă a ajuns la Sneijder, care a reuşit să egaleze cu un şut puternic. Cîteva minute mai tîrziu, cînd toată lumea se pregătea de penalty-uri, Robben este faulat în careu şi primeşte un penalty. Huntelaar decide să bată el, chiar dacă o ratare i-ar fi putut elimina naţionala de la Mondial. A transformat şi a devenit erou, alături de Louis van Gaal, care a decis să-l introducă în teren.

Atacantul Olandei joacă la Schalke din 2010, pentru care a înscris 91 de goluri în 139 de partide. A reuşit să cîştige nu mai puţin de 3 cupe, două cu Shalke şi unul cu Olanda.

1….gol a înscris Huntelaar la Cupa Mondială, reuşită care a calificat Olanda în sferturile de finală

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri