Life

I-a cerut 10.000 de euro prietenei sale spunând că e bolnavă, iar ce a urmat e complet ireal. Ce a putut să facă o femeie din Arad

O femeie din Arad i-a cerut 10.000 de euro prietenei sale spunând că e bolnavă. Metoda prin care a reușit să o păcălească.
31.05.2024 | 23:44
Ia cerut 10000 de euro prietenei sale spunand ca e bolnava iar ce a urmat e complet ireal Ce a putut sa faca o femeie din Arad
O femeie din Arad și-a păcălit prietena. Ce s-a întâmplat. Foto: Canva.com
ADVERTISEMENT

O femeie din Arad a cerut 10.000 de euro prietenei sale, pretinzând că este bolnavă. Ea a minţit despre starea ei de sănătate timp de mai multe luni de zile.

I-a cerut 10.000 de euro prietenei sale spunând că e bolnavă

O femeie din Arad i-a cerut bani unei prietene în mod repetat, timp de jumătate de an. Ea îi spunea că se confruntă cu probleme grave de sănătate și necesită tratamente medicale costisitoare.

ADVERTISEMENT

Femeie din Arad este acum cercetată pentru înşelăciune, după ce s-a folosit de bunăvoința prietenei sale și i-a solicitat sume considerabile de bani.

Arădeanca a solicitat prietenei sale peste 10.000 de euro, venind cu minciuni despre o presupusă boală foarte gravă. Ea spunea că întâmpină dificultăți legate de costurile tratamentelor și are nevoie de ajutor financiar, conform antena3.ro.

ADVERTISEMENT

Cu toate că banii au fost acordați sub formă de împrumut, victima nu a reușit să îi recupereze. După ce și-a dat seama că a fost înșelată, ea s-a adresat Poliției și a depus o plângere penală.

„În perioada lunii mai 2024, cu precădere în perioada 27.05.2024-31.05.2024, au fost efectuate activităţi de urmărire penală într-un dosar vizând săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, prev. de art. 244 alin. 1 C.p.,

ADVERTISEMENT

fapta constând în aceea că în perioada iunie 2021 – ianuarie 2022, persoana vătămată a fost indusă în eroare cu privire la starea gravă de sănătate a autoarei şi diferite alte probleme motiv pentru care i-a remis în mai multe tranşe suma totală de 10.060 euro”, a transmis, vineri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova, conform antena3.ro.

Cercetările pentru înșelăciune sunt în desfășurare, iar polițiștii din comuna Birchiș investighează dacă mai există și alte victime în această afacere.

ADVERTISEMENT

Acest caz ne învață că ar trebui să fim atenți când cineva ne cere bani, mai ales dacă povestea sună prea dramatică pentru a fi adevărată. Este important să verificăm informațiile și să ne asigurăm că suntem protejați de orice încercare de înșelăciune financiară.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”