Life

I-a fost frică lui Tavi Clonda că va fi ”pansament” în relația cu Gabriela Cristea? ”Eu știu cine sunt”

A avut teamă Tavi Clonda că va fi folosit în legătura amoroasă cu prezentatoarea Gabriela Cristea? Cum a început relația.
03.07.2024 | 10:20
Ia fost frica lui Tavi Clonda ca va fi pansament in relatia cu Gabriela Cristea Eu stiu cine sunt
A avut teamă Tavi Clonda că va fi folosit în legătura amoroasă cu prezentatoarea Gabriela Cristea? Cum a început relația. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

I-a fost frică lui Tavi Clonda că va fi ”pansament” în relația cu Gabriela Cristea? Cunoscutul artist a spus că știe cine este cu adevărat, motiv pentru care a avut mereu încredere și a mers mai departe cu fruntea sus.

A avut teamă Tavi Clonda că va fi folosit în legătura amoroasă cu prezentatoarea Gabriela Cristea? Cum a început relația

A avut teamă Tavi Clonda că va fi folosit în legătura amoroasă cu prezentatoarea Gabriela Cristea? Cum a început relația de iubire dintre cântăreț și renumita moderatoare a emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a luat în calcul absolut deloc ideea că este ”pansament” pentru partenera de viață care trecuse la momentul respectiv printr-un divorț dureros. Artistul și moderatoarea TV s-au cunoscut pe platourile de filmare și au început timid să iasă la întâlniri.

„Nu mi-a fost teamă nicio secundă. Dacă cineva te părăsește sau te dezamăgește, tu știi cine ești. Eu știu cine sunt, pot să îmi iau câte palme vreau, că stau drept. Dacă se întâmpla lucrul ăla, așa a fost să fie. 

ADVERTISEMENT

Dar nu mi-a fost teamă, nu știu de ce. Povesteam foarte mult pe vremea aia și acum o mai facem. Ea un an de zile a stat singură, a fost curtată de o grămadă de bărbați, tocmai de aia a făcut asta. 

Nu se aștepta să se lege ceva cu mine, dar când a început să simtă lucruri a zis să încerce. Nu mi-a fost teamă, plus de asta când te bagi într-o chestie frumoasă, dacă te bagi cu frică, nu ai făcut nimic. Nu aveam niciun plan de viitor.

ADVERTISEMENT

Eram ca doi adolescenți pentru care nu conta că plouă, nu ne uitam la vreme. Cam așa am fost noi, un pic cu capul în nori, suntem la fel din toate punctele de vedere și așa a funcționat la noi”, a spus Tavi Clonda în emisiunea În Oglindă.

Tavi Clonda, despre începutul relației cu Gabriela Cristea

Tavi Clonda a spus că, pe de altă parte, a avut o frică legată de locul de muncă pe care îl avea atunci când a cunoscut-o pe Gabriela Cristea. Artistul nu știa dacă este în regulă să se vadă cu moderatoarea cu care lucra la acea vreme.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă cântărețul și-a văzut de mersul treburilor și s-a concentrat și pe relația amoroasă. Au luat lucrurile pas cu pas, prima oară fiind împreună la un meci de fotbal, unde au fost însoțiți de întreaga echipă de la serviciu. Apoi, au mers singuri la film.

ADVERTISEMENT