Fotbal intern

I-a întins DDB o capcană lui Magaye Gueye?! Scenariu incredibil despre cazul de dopaj de la Dinamo

10.03.2021 | 11:30
Ia intins DDB o capcana lui Magaye Gueye Scenariu incredibil despre cazul de dopaj de la Dinamo
ADVERTISEMENT

Fotbalul din Liga 1 a fost cutremurat de un nou caz de dopaj, după ce Magaye Gueye a fost prins dopat. FANATIK îţi prezintă un scenariu incredibil, în urma căruia atacantul de 30 de ani a căzut într-o capcană, totul pornind de la scandalurile în care fotbalistul a fost implicat.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Magaye Gueye a fost prins dopat, după ce fotbalistul a picat testul la controlul antidoping de la finalul derby-ului Dinamo – FCSB 1-0, meci jucat în optimile de finală ale Cupei României.

ADVERTISEMENT

A căzut Magaye Gueye în capcana DDB?! Motivele din spatele scenariului conspirativ

Înainte de meciul Dinamo – FCSB, jucat pe 3 februarie în campionat, DDB cerea un control antidoping la partida din Liga 1. Nu s-a întâmplat la derby-ul din prima ligă, însă testul a venit pe 10 februarie, la duelul din optimile de finală ale Cupei României. Fanii din PCH au explicat motivele pentru care cer control antidoping, însă nu poate fi exclusă varianta în care ultraşii au vrut să împuşte doi iepuri dintr-o lovitură.

E cunoscut faptul că ultraşii cunosc multe detalii din viaţa extrasportivă a jucătorilor, mai ales la un club ca Dinamo, unde liderii din PCH sunt apropiaţi de unii jucători ai echipei. Chiar la începutul anului, Magaye Gueye a fost protagonistul unui scandal, după apariţia unui clip video în care jucătorul înjura clubul. Totul a fost şters cu buretele, iar atacantul a continuat la Dinamo ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

ADVERTISEMENT

De ce i-ar fi întins DDB o capcană lui Magaye Gueye? Primul motiv ar fi cel al răzbunării pentru episodul jacuzzi, însă al doilea este cel mai important. Cum fotbalistul a fost prins dopat, conducerea clubului îi poate rezilia contractul, îl poate amenda cu o sumă importantă şi chiar să ajungă la tribunal pentru daune.

DDB deja pregăteşte următoarea acţiune: “E posibil să-i cerem banii înapoi drept daune”

Cu toate că ultraşii din PCH nu au postat niciun mesaj despre Magaye Gueye pe contul oficial de Facebook, unde s-a lăsat linişte de câteva ore bune, chiar dacă fanii cer explicaţii, Andrei Gerea, reprezentant al DDB, a rupt tăcerea.

ADVERTISEMENT

“Și-a bătut joc de club și de suporteri! Noi mereu am jucat cu om în minus când l-am avut pe Gueye în teren. Oricum, suporterii erau supărați pe activitatea lui Gueye. Probabil că ar fi trebuit să se ia o măsură mai dură încă de la episodul jacuzzi.

Mai departe, Dinamo nu are de suferit. E o problemă de natură legală a jucătorului. Încă nu știm exact cum vom acționa. E posibil să-i cerem banii înapoi drept daune, cei pe care i-a primit din salarii. Dar repet, de-abia am aflat, urmează să luăm o decizie în acest sens”, declara Andrei Gerea pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Mesajul uluitor postat de un fan în seara de după derby-ul Dinamo – FCSB

Simplă coincidenţă sau nu, la scurt timp după apariţia ştirii că va fi făcut un control antidoping după Dinamo – FCSB, un fan al “câinilor” a postat un mesaj uluitor pe un site al fanilor “alb-roşilor”, dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

“Râdem, glumim, dar să ştiţi că eu am emoţii cu Magaye pentru testul doping”, scria un fan al lui Dinamo la câteva minute după finalul meciului Dinamo – FCSB 1-0.

ADVERTISEMENT
Tags: