Life

I-a livrat mâncare lui Gigi Becali și a rămas uimit! Câți bani a putut să-i dea latifundiarul bacșiș unui tânăr!

Un curier s-a filmat după ce i-a livrat mâncare lui Gigi Becali și le-a dezvăluit urmăritorilor câți bani a primit bacșiș. Tânărul a mărturisit că este cea mai mare sumă care i s-a oferit vreodată.
24.06.2022 | 14:58
Ia livrat mancare lui Gigi Becali si a ramas uimit Cati bani a putut sai dea latifundiarul bacsis unui tanar
Un tânăr susține că un Gigi Becali i-a oferit un bacșiș imens. Foto: Inquam/ Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Nu este o noutate faptul că Gigi Becali este un om generos. Latifundiarul din Pipera a donat pentru numeroase cauze nobile, însă nimeni nu se aștepta să fie la fel de darnis și cu cei care livrează mâncarea. Un tânăr a dezvăluit ce bacșiș a primit de la patronul FCSB.

Câți bani a primit un tânăr după ce i-a livrat mâncare lui Gigi Becali? A primit cel mai mare bacșiș din viața lui

Un tânăr care lucrează ca și livrator la o firmă cunoscută, s-a filmat după ce i-a livrat mâncare lui Gigi Becali și a publicat videoclipul pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Ceea ce a vrut aceasta să evidențieze, de fapt, nu a fost locul în care se afla, ci suma de bani pe care a primit-o bacșiș de la patronul FCSB. 

Este bine-cunoscut faptul că, de-a lungul anilor, latifundiarul din Pipera a făcut numeroase donați pentru cauze nobile, însă puțin sunt cei care se așteptau ca acesta să fie la fel de generos și cu oamenii care îi livrează diferite produse acasă.

ADVERTISEMENT

Astfel, tânărul a susținut că a primit de la Gigi Becali o bancnotă de 200 de euro, cea mai mare sumă de bani pe care i-a oferit-o vreodată un client.

@livratortop Cel mai norocos baiat! #tazzbyemag #5pasidebine #bani #livratortop #gigibecali #becali ♬ sunet original – Coco Str

„Șoc! Am primit cel mai mare tips din viața mea de la Gigi Becali”, a scris băiatul pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat oamenii care au văzut videoclipul

În comentarii, părerile au fost împărțite. Astfel, în timp ce unii au crezut spusele tânărului, considerându-l pe Gigi Becali un om bun, alții au fost de părere că ceea ce au văzut nu este adevărat.

„A văzut că ai suflet bun”, „Bravo, mereu Becali dă câte un exemplu”, „Bravo, la cât muncești, meriți. Roagă-te pentru sănătatea lui și a familiei”, au fost o parte dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

„Cred că erau falși”, Și-ar dori să-i livreze lui Becali”, „Ce vrăjeală”, au spus câteva persoane.

ADVERTISEMENT
Tags: