Fotbal intern

I-a recidivat accidentarea lui Alex Ioniță. Fotbalistul Craiovei va mai sta o lună pe tuşă. EXCLUSIV

10.09.2019 | 16:56
Ia recidivat accidentarea lui Alex Ionita Fotbalistul Craiovei va mai sta o luna pe tusa EXCLUSIV
I-a recidivat accidentarea lui Alex Ioniță. Fotbalistul Craiovei va mai sta o lună pe bară. EXCLUSIV FOTO: Alexandru Ionita si Florentin Matei in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Astra Giurgiu, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, vineri 23 august 2019.

Alexandru Ioniță a venit ca mare vedetă la Universitatea Craiova. Atacantul a fost împrumutat la începutul acestui sezon de la CFR Cluj în speranța că va redeveni unul dintre cei mai importanți jucători din Casa Pariurilor Liga 1. Însă, Ioniță nu a apucat să joace decât 6 meciuri în acest debut de sezon, trei în campionat și trei în preliminariile Europa League pentru că a suferit o ruptură musculară la antrenament. 

I-a recidivat accidentarea lui Alex Ioniță. Fotbalistul Craiovei va mai sta o lună pe tuşă

FANATIK a aflat că Alex Ioniță va mai lipsi cel puțin o lună de pe gazon pentru că accidentarea i-a recidivat și, cel mai probabil, va fi apt de joc în luna octombrie, după pauza meciurilor internaționale de la mijlocul lunii.

Cel mai probabil, Ioniță va mai avea nevoie de o perioadă de acomodare pentru a intra în ritmul de joc al echipei, mai ales că a pierdut o parte importantă a pregătirii cu Victor Pițurcă, noul antrenor al echipei. În pauza internațională, Piți și-a ținut jucătorii în cantonament timp de o săptămână, interval în care au avut trei antrenamente pe zi, unul dimineața la 07:00, al doilea de la 11:00, iar ultimul al zilei, de la 18:30.

I-a recidivat accidentarea lui Alex Ioniță. Fotbalistul Craiovei va mai sta o lună pe bară. EXCLUSIV
I-a recidivat accidentarea lui Alex Ioniță. Fotbalistul Craiovei va mai sta o lună pe bară. EXCLUSIV FOTO: Alexandru Ionita in meciul de fotbal dintre CS U Craiova si Sepsi OSK, din etapa a V-a a Ligii 1, desfasurat pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova

500.000 de euro trebuie să plătească Craiova pentru un transfer definitiv al lui Ioniță

Pițurcă este cunoscut pentru stilul său mai dur și este cel care a patentat antrenamentele de la 07:00 dimineața. Pe Alex Ioniță este o presiune în plus, în condițiile în care el este împrumutat de la CFR Cluj pentru 1 an de zile, iar oltenii au posibilitatea unui transfer definitiv în vară pentru 500.000 de euro plus 20% dintr-un viitor transfer.

Însă, dacă Alex Ioniță nu va avea evoluțiile scontate la Craiova, va fi greu de crezut că Rotaru va fi de acord să îl transfere definitiv în aceste condiții. În stagiunea precedentă, Ioniță nu a avut evoluțiile la care se așteptau cei de la CFR Cluj.

I-a recidivat accidentarea lui Alex Ioniță. Fotbalistul Craiovei va mai sta o lună pe bară. EXCLUSIV
I-a recidivat accidentarea lui Alex Ioniță. Fotbalistul Craiovei va mai sta o lună pe bară. EXCLUSIV FOTO: Fotbalistii Universitatii Craiova la primul antrenament sub comanda lui Victor Piturca, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova,

În 31 de meciuri pe care le-a disputat, fostul atacant al Astrei a marcat doar 3 goluri și a dat o pasă decisivă. Din această cauză, Dan Petrescu a hotărât să renunțe la atacant, cel care a fost împrumutat la Craiova.

  • 205 minute a jucat Ioniță la U Craiova până acum
  • 600.000 de euro este cota lui Alex Ioniță