Sport

I-a trecut glonțul pe la ureche, dar a dat lovitura! Un moment de inspirație i-a transformat o investiție de 10 euro într-un profit de aproape 14.000 de euro

Un moment de inspirație i-a adus unui parior un câștig de aproape 14.000 de euro, după ce investise 10 euro pe un super bilet cu doar 6 meciuri
19.10.2021 | 12:54
Ia trecut glontul pe la ureche dar a dat lovitura Un moment de inspiratie ia transformat o investitie de 10 euro intrun profit de aproape 14000 de euro
ADVERTISEMENT

Week-end-ul fotbalistic care tocmai a trecut a fost unul cu adevărat fantastic pentru un parior. Un super bilet de 6 meciuri, o miză de 50 de lei, dar și o inspirație de moment i-au adus un câștig fabulos, de peste 68.000 de lei.

Este un alt bilet fenomenal, ca multe altele de altfel, după ce zilele trecute vă prezentasem unul cu un câștig de 40.000 de lei obținut doar cu o miză de 20 de lei.

ADVERTISEMENT

Vrei să fii și tu printre norocoșii care dau lovitura la pariuri? În ajutor îți vine și super oferta de la Superbet, de care trebuie să profiți cât mai repede dacă vrei să te numeri printre cei care vor pune mâna pe câștiguri fabuloase.

Cote bombă pentru un super bilet câștigător, cu un profit de aproape 14.000 de euro

Biletul pe care vi-l arătăm astăzi este unul mai special, pentru că tactica aleasă de jucătorul nostru a fost una deosebită. Norocosul parior nu s-a aruncat să selecteze meciuri multe care să-i facă o cotă atractivă, ci a preferat varianta cotelor bombă din doar 6 partide. Și i-a ieșit în cele din urmă,  pentru că investiția de 50 lei (10 euro) i-a adus la final un câștig absolut fabulos, în valoare de 68.180 de lei (aproape 14.000 de euro).

ADVERTISEMENT

Istanbul Basaksehir – Besiktas, care s-a jucat vinerea trecură, a fost meciul ce a deschis super biletul norocosului parior. Și chiar a avut noroc, fiindcă pronosticul ales la această partidă a fost „1-0 scor corect în prima repriză”. Era la un pas să piardă biletul încă de la început, dar Zeița Fortuna i-a zâmbit pentru prima dată în minutul 41, când jucătorul gazdelor Okaka a deschis scorul. În cele 4 minute rămase până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic deosebit, așa că primul pas a fost făcut dreptul.

Dar greul abia acum începea, pentru că urma un alt meci de vineri, care avea și cea mai mare cotă de pe bilet. E vorba de PSG – Angers din Ligue 1, unde a mizat pe un incredibil „2 pauză / 1 final”, la o cotă uluitoare de 25,00. Cât a fost nebunie, cât super inspirație, nimeni nu poate ști, cert e însă faptul că a avut un noroc incredibil și de această dată.

ADVERTISEMENT

Oaspeții dădeau lovitura spre finalul primei reprize, prin golul marcat de Fulgini în minutul 36 și totul părea sub control. Doar că în repriza secundă, golurile parizienilor nu-și faceau apariția. A înscris în cele din urmă Danilo când mai erau 20 de minute până la final, iar speranțele pariorului nostru începeau să se reaprindă. A stat cu emoții până în minutul 87, când gazdele treceau în avantaj printr-un gol marcat de Mbappe dintr-un penalty acordat cu VAR.

Prima zi, care adusese și cele mai mari cote pe bilet, trecuse cu bine. Iar când ceva începe atât de bine, ar cam fi cazul să continue la fel. Câștigul fabulos începea să-i facă din ce în ce mai des cu ochiul.

ADVERTISEMENT

Un cash-out inspirat i-a adus peste 68.000 de lei. Brentford – Chelsea îi putea strica bucuria unui câștig fabulos

Ziua de sâmbătă a debutat excelent, pentru că o nouă cotă destul de mare a fost bifată, de data aceasta fără emoții, deși pronosticul ales a fost unul destul de riscant. La meciul Watford – Liverpool, din etapa a 8-a din Premier League, a mizat pe faptul că oaspeții vor câștiga ambele reprize, iar gazdele nu vor marca, ceea ce s-a întâmplat. A fost 5-0 (2-0) pentru „cormorani”, iar cota de 4,50 îl apropia și mai mult de profitul senzațional.

Mai rămăseseră trei meciuri pe bilet, iar următoarele două (cronologic vorbind) erau cele mai ușoare, pentru că aveau și cele mai mici cote: 1,62 pentru „12&2+” la Eintracht – Hertha (scor 1-2) și 1,65 pentru „gazdele câștigă fără să primească gol” în Manchester City – Burnley (scor 2-0).

Acestea fiind spuse, cu 5 meciuri câștigate din 6, pariorul nostru a luat poate cea mai inspirată decizie din viața lui. Nu a mai așteptat să se joace meciul Brentford – Chelsea, ultimul de pe bilet, care-i putea aduce un câștig de peste 165.000 de lei, și a apelat la opțiunea cash-out, care i-a adus doar puțin peste 68.000 de lei. Mai puțin, dar mai sigur. Vorba aceea, „ce-i în mână nu-i minciună!”.

Și foarte bine a făcut. Pentru că pronosticul „1X”, la o cotă de 2,45, ales la Brentford – Chelsea (scor 0-1) a fost unul eronat, iar biletul ar fi fost declarat necâștigător.

Biletul care i-a adus unui parior inspirat un super câștig de aproape 15.000 de euro

Nu mai aștepta! Profită acum de oferta specială de la Superbet și joacă astfel de bilete-bombă care să-ți aducă profituri absolut fantastice. E șansa ta, pe care nu ai voie să o ratezi!

ADVERTISEMENT