Sport

„I-am pus o talpă direct pe gleznă! A ajuns la spital, cu piciorul in ghips”. Mircea Lucescu, accidentat grav de un fost jucător la un antrenament

Mircea Lucescu a fost accidentat de propriul jucător la unul dintre antrenamente. Dezvăluirea uluitoare despre antrenorul curtat de Rapid
11.05.2024 | 12:19
Iam pus o talpa direct pe glezna A ajuns la spital cu piciorul in ghips Mircea Lucescu accidentat grav de un fost jucator la un antrenament
„I-am pus o talpă direct pe gleznă! A ajuns la spital, cu piciorul in ghips”. Mircea Lucescu, accidentat grav de un fost jucător la un antrenament. FOTO: FANATIK
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu (78 de ani) a fost accidentat de unul dintre proprii jucători la unul dintre antrenamente. Dezvăluirea a fost făcută la cea mai recentă ediție de „Suflet de Rapidist”, emisiune care e live pe FANATIK.RO, marți, de la ora 13:30.

Mircea Lucescu, accidentat grav de un fost jucător la un antrenament

Adrian Matei este unul dintre rarele cazuri de fotbaliști care a jucat la toate echipele importante din București. Fostul fundaș a fost legitimat la Rapid, Victoria, Dinamo, Sportul, FC Național, Steaua și Rocar. În Ștefan cel Mare a evoluat în perioada 1989-1993, când a reușit să ia și două titluri de campion (1990 și 1992).

ADVERTISEMENT

Fost „principal” de la Rapid în mandatul lui Miță Iosif, Matei a povestit cum l-a accidentat pe Il Luce la unul dintre antrenamentele lui Dinamo.

„După fiecare meci se făcea un joc bilateral la două porți la Săftica. Eram la Dinamo atunci, înainte de Revoluție sau după. Nu mai știu. Era perioada aia în care Steaua și Dinamo își țineau jucătorii la club.

ADVERTISEMENT

Nu erau ultimele șase etape. Că în ultimele șase etape au plecat la echipa națională să se pregătească pentru Campionatul Mondial din Italia. Și s-a jucat o miuță tinerii și bătrânii.

Și dânsul (n.r. – Mircea Lucescu) a jucat la bătrâni. Cu o fază înainte a venit o minge între mine și dânsul, dânsul a atacat cu talpa și m-a lovit. Cred că m-a lovit că nu prea reușea să mă lovească nimeni pe mine.

ADVERTISEMENT

Cred că m-a lovit. Nu îmi mai aduc aminte bine. Sunt 34 de ani de atunci. Și la următoarea fază am intrat prin alunecare. L-am lăsat să intre în posesie, avea posesia balonului. A dat mingea pe lângă mine, l-am lăsat să o înțepe și i-am pus talpa direct pe gleznă. I-am făcut o entorsă de gradul 3”.

„Ești antrenor, nu mai joci cu antrenorii niciodată”

La 34 de ani de la acel incident, Lucescu e dorit înapoi în Giulești, fiind văzut de Dan Șucu drept salvatorul perfect.  (n.r. – Erai nervos pentru faza de dinainte?) Da. Logic.

ADVERTISEMENT

Ești antrenor, nu mai joci cu jucătorii niciodată. Nu te mai cobori la nivelul jucătorilor. Părerea mea. Acum dânsul dacă vede emisiunea poate realizează că am dreptate.

Dacă era un jucător de câmp poate nu intram atât de impusliv. S-a dus la spital și-a pus piciorul în ghips și a rezolvat. (n.r. – Ai mai jucat după?) Păi cu mine a câștigat campionatul”, a dezvăluit Adrian Matei, în exclusivitate la „Suflet de Rapidist”.

Fotbalistul care L-A ACCIDENTAT pe Mircea Lucescu la un antrenament: “SI-A PUS PICIORUL IN GHIPS”

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un...
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un depozit de deșeuri
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raportul legiştilor în cazul cutremurător din Botoşani. Fetiţa de 8 ani a fost...
Raportul legiştilor în cazul cutremurător din Botoşani. Fetiţa de 8 ani a fost violată şi apoi ucisă de unchi
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat...
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi: Regina sufletului meu
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
LOVITURĂ FINALĂ pentru UNGARIA! Decizie bombă la nivel UE
LOVITURĂ FINALĂ pentru UNGARIA! Decizie bombă la nivel UE
Culiță Sterp o amenință cu judecata pe Mara Banică. Atac dur la adresa...
Culiță Sterp o amenință cu judecata pe Mara Banică. Atac dur la adresa vedetei TV. "Cine sunteți dumneavoastră"
Obiectele care alungă sporul din casă. Scapă de ele urgent, ca să nu...
Obiectele care alungă sporul din casă. Scapă de ele urgent, ca să nu ai ghinion!
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
Ce se ascunde în tunelul secret din Munții Bucegi. De ce intrarea a...
Ce se ascunde în tunelul secret din Munții Bucegi. De ce intrarea a fost betonată de autorități