Fotbal international

I-au lăsat nervii pe jucătorii de la Real Madrid! Thibaut Courtois, scandal în trafic cu un paparazzi. A vrut să-l lovească

07.03.2019 | 15:09
Inginerii financiare cu Thibaut Courtois. Schema folosită de starul lui Real Madrid pentru a scăpa de taxe

Jucătorii echipei Real Madrid sunt cu nervii la pământ după eliminarea din optimile de finală ale Champions League, iar portarul Thibaut Courtois a avut un conflict în trafic cu un paparazzi. ”Galacticii”, care au câștigat ultimele trei ediții ale Ligii Campionilor, au fost învinși marți seară pe teren propriu, cu scorul de 4-1, de formația olandeză Ajax Amsterdam și nu mai au șanse la vreun trofeu în acest sezon.

Pe Thibaut Courtois l-au lăsat nervii după eliminarea lui Real Madrid din Champiosn League

Conform cotidianului spaniol As, pe belgianul de la Real Madrid l-au lăsat nervii în momentul în care un paparazzi îl urmărea prin trafic în timp ce își ducea fiica la şcoala unde învaţă în capitala Spaniei. Portarul ”galacticilor” a aruncat cu un obiect înspre maşina fotografului, provocându-i daune minore. Acesta a anunţat imediat poliţia, dar a decis să nu depună plângere împotriva fotbalistului.

Thibaut Courtois, care a fost achiziționat la începutul sezonului de la Chelsea Londra pentru 35 de milioane de euro, este unul dintre cei mai criticați jucători de la Real Madrid, care traversează unul dintre cele mai slabe sezoane din ultima perioadă. Portarul belgian a greșit grav la golul patru marcat de Ajax Amsterdam, atunci când a fost învins de Lasse Schone dintr-o lovitură liberă mult în lateral stânga.

Thibaut Courtois dezamăgit după golul primit de la Lasse Schone în meciul Real Madrid - Ajax
Thibaut Courtois dezamăgit după golul primit de la Lasse Schone în meciul Real Madrid – Ajax

Mourinho și Zidane se luptă pentru postul lui Solari

Eliminarea rușinoasă a celor de la Real Madrid a stârnit un val de ironii pe rețele de socializare, una dintre glume fiind făcută de directorul sportiv al FCSB-ului, Mihai Stoica. Este pentru prima dată în ultimii nouă ani când ”galacticii” nu ajung în sferturile de finală ale Champions League. Precedentul dezastru a avut loc în sezonul 2009-2010, atunci când spaniolii au fost eliminați de Olympique Lyon la primul an lui Cristiano Ronaldo pe Santiago Bernabeu.

Președintele Florentino Perez se pare că nu a digerat foarte bine aceată umilință, iar postul antrenorului argentinian Santiago Solari este în pericol. Deși inițial s-a scris că el va fi demis abia la finalul sezonului, presa spaniolă a revenit cu amănunte și a anunțat că boss-ul de pe Santiago Bernabeu i-a contactat deja pe Zinedine Zidane și Jose Mourinho. Francezul l-a anunțat că pentru moment nu este interesat, dar portughezul ar putea răspune afirmativ.