ADVERTISEMENT
News

I-au murit 3 copii în atentatele din Sri Lanka. Drama cumplită a miliardarului de la ASOS, cel mai bogdat om din Danemarca

Autor: Ana Chivu | 22.04.2019 | 12:38
Un miliardar scoțian și-a pierdut 3 copii în atentatul din Sri Lanka

Cel mai mare proprietar de terenuri din Scoția și-a pierdut 3 copii în atentatul de Paște din Sri Lanka, potrivit Daily Mail. Cele șase explozii, aproximativ simultane, au dus la un bilanț de 290 de decese și aproximativ 500 de răniți.

ADVERTISEMENT

Unui miliardar din Danemarca i-au murit 3 copii în atentatul din  Sri Lanka

Miliardarul Ander Holch Povlsen, cel care deține ASOS și-a pierdut trei copii în atentatul din ziua în care s-a ținut slujba de Paște în Sri Lanka. Povlsen are 46 de ani și este căsătorit cu Anne Storm Pedersen, care lucrează în vânzări. Chiar cu trei zile înainte de decesul celor 3 copii, altă fiică a miliardarului, Alma, a împărtășit cu urmăritorii din mediul online o fotografie cu micuții Astrid, Agnes și Alfred care stăteau lângă o piscină. Cele șase explozii care au luat viața a sute de persoane și a rănit aproximativ alte 500 de oameni au fost detonate aproape simultan în trei hoteluri și trei biserici din Sri Lanka.

Printre cei aflați la fața locului care au scăpat cu viață s-au numărat și opt elevi români de la Colegiul “Costache Negruzzi” din Iași. Aceștia sunt acum în afara oricărui pericol. ”Copiii aflați în Sri Lanka sunt elevii Colegiului Costache Negruzzi din Iași (8 elevi din clasele a X-a și a XI-a). Aceștia sunt în siguranță și vor reveni în România cu prima cursă aeriană posibilă!”, a fost anunțul care a arătat starea elevilor români.

ADVERTISEMENT
Un miliardar scoțian și-a pierdut 3 copii în atentatul din Sri Lanka
Un miliardar scoțian și-a pierdut 3 copii în atentatul din Sri Lanka

“Masacre în numele credinței”

„Musulmanul împotriva creştinului‚ catolicul împotriva protestantului‚ hindusul împotriva budistului — crucea şi semiluna se află din nou printre stindardele de luptă. Conflictele sectare scaldă în sînge aleele Belfastului‚ străzile Beirutului şi uliţele satelor din Sri Lanka“, a afirmat ziaristul Charles J. Hanley.

„Guvernul a decis blocarea tuturor platformelor online cu scopul de a împiedica propagarea de informaţii incorecte şi false. Aceasta este doar o măsură temporară” , se arată în comunicatul transmis de președinția statului Sri Lanka.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!