Sport

I-au retrogradat şi acum le iau jucătorii! Atacantul lui Dinamo, în negocieri cu U Cluj. Exclusiv

U Cluj a produs surpriza și a trimis-o pe Dinamo în Liga 2, iar FANATIK a aflat că acum se pregătește să le mai dea o lovitură ”fraților” începând negocierile cu un atacant din Ștefan cel Mare.
31.05.2022 | 16:50
Iau retrogradat si acum le iau jucatorii Atacantul lui Dinamo in negocieri cu U Cluj Exclusiv
U Cluj a produs surpriza și a trimis-o pe Dinamo în Liga 2, iar FANATIK a aflat că acum se pregătește să le mai dea o lovitură ”fraților” începând negocierile cu un atacant din Ștefan cel Mare. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Erik Lincar au primit un bonus important din partea conducerii pentru promovarea în Casa Pariurilor Liga 1, din informațiile FANATIK titularii încasând câte 20.000 de euro fiecare.

U Cluj, negocieri cu un atacant de la Dinamo

U Cluj a sărbătorit cum se cuvine revenirea în elita fotbalului românesc după o pauză de 7 ani, dar conducătorii clubului au început deja să lucreze pentru sezonul viitor și, din informațiile FANATIK, negociază deja cu un atacant de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Cel vizat este Vlad Morar, marcatorul unicului gol al ”câinilor” în baraj. Fotbalistul de 28 de ani nu își mai dorește să continue în Ștefan cel Mare și din această cauză a acceptat discuțiile cu oficialii Universității.

Morar, care și-a început cariera la U Cluj, a mai jucat pentru ”șepcile roșii” în două rânduri, în sezoanele 2011-2012 și 2014-2015, reușind să marcheze 7 goluri în 21 de meciuri. În cea de-a doua etapă la Cluj, el a ajuns cu Universitatea până în finala Cupei României.

ADVERTISEMENT

Atacantul care a dat 4 goluri în 12 meciuri de la sosirea la Dinamo în luna februarie, a mai jucat în cariera sa la formațiile Petrolul Ploiești, Beitar Ierusalim, Rapid București, ASA Târgu Mureș, FC Viitorul, Panetolikos, FC Voluntari, UTA Arad și Gaz Metan Mediaș.

Jucătorii lui U Cluj, petrecere în ritmuri braziliene

Dacă pe teren, imediat după fluierul final, jucătorii de la U Cluj s-au abținut de la a se bucura excesiv, pentru a nu inflama și mai mult spiritele deja încinse după retrogradarea în premieră a lui Dinamo, aceștia au dat drumul sărbătorii la vestiare.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii ardelenilor au cântat și au scandat în vestiarul de pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, dar momentul serii a fost surprins de FANATIK chiar la ieșire, când s-a ieșit în ritmuri de muzică braziliană.

Și nici nu putea fi altfel când tonul l-a dat chiar brazilianul Romario Pires. Mijlocașul ”studenților” a ieșit în ritm de dans de la vestiare, însoțit de coechipierii săi Ely Fernandes din Insulele Capului Verde și portughezul Sergio Ribeiro.

ADVERTISEMENT

Cei trei, fericiți pentru performanța reușită, au făcut o mică demonstrație de dans în fața jurnaliștilor prezenți la vestiare și apoi s-au îndreptat în aceleași ritmuri spre autocarul echipei care îi va duce la Cluj.

ADVERTISEMENT