Sport

I-au trebuit doar 15 lei, obținuți din Bonus Sport la SuperSpin, pentru a da lovitura! “Tun” de peste 24.000 de euro

Un parior inspirat a demonstrat că poate câștiga o sumă uriașă doar profitând de bonusuri. Cu un bilet de 10 evenimente a reușit să încaseze 121.687 lei.
23.05.2022 | 10:30
Iau trebuit doar 15 lei obtinuti din Bonus Sport la SuperSpin pentru a da lovitura Tun de peste 24000 de euro
I-au trebuit doar 15 lei, obținuți din BonusSport la SuperSpin, pentru a da lovitura! "Tun" de peste 24.000 de euro
ADVERTISEMENT

Din ce în ce mai mulți pariori au început să profite de bonusurile oferite de Superbet pentru a obține bilete Big Win. Exemplul de săptămâna trecută este cel mai elocvent caz. Cu doar 15 lei, și aceia obținuți din Bonus Sport oferit la SuperSpin, un parior a reușit să obțină peste 24.000 de euro.

10 evenimente pe biletul care a adus 24.000 de euro cu doar 15 lei, și aceia obținuți din Bonus Sport la SuperSpin. S-a bifat și SuperBonus de 24.337 lei

A avut 10 evenimente pe bilet, partide de fotbal pe care le-a ales foarte bine. Plus că a fost ajutat și de puțin noroc la unele dintre ele. Dar și de un SuperBonus de 25 la sută din câștig pe care l-a primit de la Superbet pentru cele 10 jocuri alese. Adică 24.337 lei doar din bonus!

ADVERTISEMENT
Bilet Big Win la Superbet

Această primăvară care se apropie de final a fost cu siguranță una a biletelor BigWin la Superbet. Este rândul tău! Consultă lista bonusurilor oferite cu generozitate de Superbet și poți fi chiar tu următorul mare câștigător.

Cea mai mare cotă de pe bilet a venit de la partida Paris FC – Sochaux, baraj de promovare în Ligue 1. 3,70 cota pentru minimum două goluri marcate în prima repriză. Chiar dacă vorbim despre două echipe nu tocmai ofensive, rămâne o cotă generoasă.

ADVERTISEMENT

O repriză nebună în Franța! Golul salvator s-a marcat în prelungiri, după două penalty-uri ratate și o eliminare în Paris FC – Sochaux

Și a fost o repriză nebună, care a debutat cu un penalty ratat încă din minutul 3. Gazdele au deschis scorul în minutul 8, pentru ca patru minute mai târziu să mai rateze o lovitură de pedeapsă. Parizienii au rămas în 10 în minutul 43 și au fost egalați în prelungirile primei reprize. Golul care a făcut cota verde. Sochaux s-a impus cu 2-1 în cele din urmă, cu gol în minutul 90+2.

Bilet Big Win Superbet

O altă cotă mare a venit din Grecia, 2 solist la partida AEK Atena – Olympiacos. Oaspeții aveau titlul adjudecat de etape bune, dar au luptat totuși pentru o victorie de orgoliu. AEK a avut 1-0 și 2-1, ba chiar și gol de 3-2 care a fost anulat. Pentru ca Olympiacos să egaleze în minutul 69 și 87. S-a bifat astfel o cotă de 3,30.

ADVERTISEMENT

În fine, a treia cotă mai mare de 3 de pe bilet a fost de la o altă partidă nebună, de această dată din semifinalele barajului de promovare în Premier League. Nottingham Forrest, pe propriul teren, pornea de la avantajul de 2-1 obținut din tur cu Sheffield United. Dar pariorul a anticipat că va fi dramă și a mers pe 2 solist, cotă 3,25.

Sheffield United, victorie pentru o cotă de 3,25 la semifinala barajului de Premier League. Verde pe bilet, dar nu și la promovare!

Condusă la pauză, Sheffield a întors scorul în repriza secundă și s-a impus cu 2-1. Verde pe bilet, dar nu și la promovare pentru oaspeți. S-a mers în prelungiri și mai apoi la lovituri de departajare, iar gazdele au obținut calificarea în finală în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Nu au fost emoții la Southampton – Liverpool, unde s-a mizat pe minimum două goluri în prima repriză, la cotă 2,15. Era 1-1 în minutul 27, iar Liverpool s-a impus 2-1 la final. Benevento – Pisa a ieșit 1 solist, la cotă 2,15, prin golul marcat de Lapadula în minutul 85. 1-0.

Revenim în Grecia, unde s-au mai bifat alte două cote, ambele fără emoții. PAOK a trecut de Panathinaikos cu 2-0, cotă 2,25, iar Aris nu a avut emoții în deplasare cu PAS Giannina, victorie cu 3-0 pentru o cotă de 1,95 la 2 solist. În Olanda, într-un baraj de promovare în Eredivisie, Den Haag a trecut de Eindhoven FC cu 2-1. Cotă 2,40 pentru 1 solist.

Bilet Big Win Superbet

Două cote fără emoții bifate în Finlanda și biletul este gata de a intra în Supercolecția BigWin din această primăvară plină de încasări

În fine, au fost și două partide din Finlanda. S-a jucat marchează Lahti pe terenul lui HJK Helsinki, la cotă 2,10. Chiar oaspeții au deschis scorul, în minutul 45, dar au pierdut apoi, scor 2-3. Nu au fost emoții nici la partida Oulu – KuPS, unde s-a mers pe 2 solist, la cotă 1,60. Victorie 3-0 a oaspeților.

Un astfel de bilet BigWin nu este chiar atât de greu de realizat! Asta chiar datorită numeroaselor bonusuri oferite cu generozitate de Superbet! Consultă și tu lista completă și vei putea face un bilet care să îți umfle considerabil contul.

ADVERTISEMENT