Sport

I s-a făcut rău înainte de derby-ul FC U Craiova – Universitatea. ”Ultrașii” au intervenit pentru a-l salva de la moarte până la sosirea ambulanței. Video exclusiv

Un bărbat a fost aproape de tragedie înainte de derby-ul FC U Craiova - Universitatea. Omului i s-a făcut rău în centrul orașului și a primit ajutor de la ”ultrașii” formației lui Adrian Mititelu.
07.08.2022 | 19:55
I sa facut rau inainte de derbyul FC U Craiova  Universitatea Ultrasii au intervenit pentru al salva de la moarte pana la sosirea ambulantei Video exclusiv
Un bărbat a fost aproape de tragedie înainte de derby-ul FC U Craiova - Universitatea. Omului i s-a făcut rău în centrul orașului și a primit ajutor de la ”ultrașii” formației lui Adrian Mititelu. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Reporterii FANATIK au fost prezenți la terasele din centrul orașului acolo unde s-au adunat fanii din Peluza Sud, care au dat drumul la petrecere cu câteva ore bune înaintea marelui meci.

Ultrașii FC U Craiova au ajutat o persoană cu probleme medicale înaintea derby-ului cu Universitatea

Ultrașii din Peluza Sud a celor de la FC U Craiova au ajutat o persoană căreia i s-a făcut rău în centrul orașului, acolo unde fanii s-au adunat înaintea derby-ului cu Universitatea, din etapa a 4-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Persoanei în vârstă i s-a făcut rău și a căzut din picioare. Reporterii FANATIK au surprins momentul în care câțiva suporteri ai echipei FC U Craiova au intervenit imediat și i-a acordat primul ajutor.

FC U Craiova Universitatea ultrași

După intervenția fanilor, la fața locului și-au făcut apariția și jandarmii care au preluat frâiele până la venirea ambulanței. Sosirea medicilor de pe ambulanță a fost salutată de suporteri cu aplauze.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, persoana care a avut de suferit și-a revenit. Bărbatul este conștient și într-o stare stabilă, dar a fost preluat de ambulanță și dus la spital pentru mai multe investigații.

Spectacol oferit de fanii FC U Craiova în centrul orașului

Suporterii formației pregătite de Marius Croitoru au cântat și au scandat injurii la adresa rivalilor. De asemenea, ultrașii au aprins torțe și petarde, astfel că toată zona a fost cuprinsă de fum. Minute bune suporterii din Peluza Sud au cântat imnul Craiovei, înainte de a se deplasa spre Teatrul Marin Sorescu, locul de unde vor pleca spre stadionul ”Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Jandarmii au împânzit orașul cu ore bune înainte de startul meciului din etapa a 4-a din SuperLiga în încercarea de a evita orice fel de ciocnire între cele două galerii.

Oltenia e împărţită în două înaintea meciului, iar forţele de ordine sunt pregătite de acţiune. FANATIK a susprins măsurile de protecţie luate de Jandarmerie, cu o noapte înaintea meciului de pe stadionul “Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

O maşină a Jandermeriei a păzit pe durata întregii nopţi cofetăria lui Sorin Cârţu, președintele Universității Craiova, pentru a preveni eventuale acte de vandalism, aşa cum s-au întâmplat în trecut.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 1,37 este cota pentru ”x2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: