Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„I se încalcă drepturile, Guvernul e dator!”. CTP, reacție vehementă în scandalul de dopaj cu Simona Halep personaj principal. Video exclusiv

Cristian Tudor Popescu a oferit noi detalii extrem de interesante despre cazul de dopaj al Simonei Halep. De ce ITIA este rău intenționată și cum o poate ajuta Guvernul
25.05.2023 | 14:07
I se incalca drepturile Guvernul e dator CTP reactie vehementa in scandalul de dopaj cu Simona Halep personaj principal Video exclusiv
I se încalcă drepturile, Guvernul e dator!. CTP, reacție vehementă în scandalul de dopaj cu Simona Halep personaj principal. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu a intervenit în premieră la FANATIK SUPERLIGA, unde a continuat să susțină cauză Simonei Halep și a cerut intervenția autorităților de urgență în sprijinul campioanei de la Roland Garros și Wimbledon.

Cristian Tudor Popescu îi face praf pe cei de la ITIA și consideră că Simona Halep este discriminată: „Sunt atâtea lucruri fără sens aici”

Cristian Tudor Popescu este extrem de afectat de nedreptatea care i se face Simonei Halep„Sigur că nu sunt un robotion, o inteligență artificială, sunt un om și firește că mă afectează ceea ce i se întâmplă Simonei, dar asta nu înseamnă că fac vreun moment rabat la logică! Când am analizat acest caz, am făcut pe baza criteriilor logicii, care dacă sunt aplicate, duc la gândul că Simona trăiește cu adevărat un coșmar, așa cum spune”.

ADVERTISEMENT

Pentru reputatul jurnalist comportamentul și deciziile celor de la ITF sunt pur și simplu de neînțeles: „Pentru că sunt atâtea lucruri fără sens aici. Cei care acuză sunt ITIA, această instituție pentru integritatea în tenis. Ei au pronunțat o sentință și anume suspendare privizorie, n-au dat un termen pe baza celor două probe din toamnă cu Roxadustat. 

Nu are niciun sens la câtâ justiție știu eu și știți și dumneavoastră, ca procurorii să ceară amânarea. Ei sunt acuzatorii. Au dat deja o sentință, au dus la suspendarea ei provizorie. Acuzata este Simona Halep. Ea este în măsură să ceară sau nu amânare pentru un supliment de probe sau de apărare, nu procurorii! Ei nu au cuvântul acum, îl are acuzata!”.

ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu, discurs dur: „ITIA supralicitează în această beznă a minții”

Cristian Tudor Popescu spune lucrurilor pe nume și subliniază faptul că Halep așteaptă de 8 luni să fie judecată„Ori Simona nu a cerut asta. A cerut să fie audiată și judecată de urgență. Nu a cerut niciun fel de amânare, în schimb ITIA cere trei amânări, în care supralicitează în această beznă a minții: Am descoperit niște chestiuni în neregulă în pașaportul biologic al Simonei și prin urmare formulăm o nouă acuzație, dar pentru că e nevoie să mai analizăm, să mai adunăm probe în această chestiune, cerem amânare! 

Păi dacă nu ai suficiente probe, nu ți-ai terminat analiza, de ce ai ieșit cu această știre că o acuzi pe Simona Halep?! Trebuia să ieși când ai strâns suficiente probe. Nu o acuzi și dup-aia amâni”, mai explică unul dintre cei mai importanți „avocați” ai sportivei noastre.

ADVERTISEMENT

Președinta ITIA a fost apoi luată în vizor de CTP: „Apoi, declară tot indivizi ăștia, doamna aia care e șefă acum la ITIA, că au vrut să-i facă un serviciu Simonei Halep, că așa s-au gândit ei că o ajută, comasând cele două cazuri: detectarea Roxadustatului și pașaportul biologic. Dar le-a cerut Simona Halep să o ajute?! În ce calitate se apucă ei să o ajute?! În ce calitate fac asta?!

A cerut ea comasarea celor două cazuri? Consideră Simona că e în avantajul ei comasarea? Nu! Consideră ITIA și comasează de la sine putere, în felul ăsta evitând faptul că nu aveau ce să mai spună legat de Roxadustat, pentru o a treia amânare, acum și-au găsit ce să spună în legătură cu pașaportul biologic, care a fost lipit de cazul Roxadustat”, a limpezit lucrurile CTP, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Scandalul în care este prinsă Simona Halep a ieșit de mult din sfera tenisului: „S-a depășit în clipa de față orice aspect”

Pentru gazetar scandalul Simonei Halep este deja o problemă de nivel internațional, în care drepturile unui cetățean nu sunt respectate: „Vorbeați de emoționalitate. Puneți-vă puțin în situația Simonei. Îți vine să înnebunești! Să dai de perete cu capul! Ar trebui să nu spun lucrurile astea?! Eu sunt bolnav de logică. S-a depășit în clipa de față orice aspect legat de Roxadustat, de dopaj, de Simona Halep și de tenis! 

VIDEO MAI JOS: 

Este vorba de un cetățean din Uniunea Europeană căruia nu i se respectă drepturi fundamentale ale omului, între care se numără dreptul la justiție! De a avea acces la actul de justiție. Simona este obstrucționată sistematic și arestată preventiv fără ordin judecătoresc. 

Ori Guvernul României este dator pentru oricare cetățean român care este într-un fel afectat în străinătate, când are probleme și nu i se respectă drepturile, spre exemplu un jurnalist care este arestat într-o țară străină și nu i se respectă drepturile la apărare, Guvernul nu trebuie să intervină?”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT