Life

I se spune ”femeia care nu îmbătrânește”. Toți rămân șocați când află ce vârstă are

Este numită ”femeia care nu îmbătrânește”. Toată lumea rămâne surprinsă când descoperă câți ani are vedeta, în realitate.
17.02.2024 | 21:24
I se spune femeia care nu imbatraneste Toti raman socati cand afla ce varsta are
Este numită ”femeia care nu îmbătrânește”. Toată lumea rămâne surprinsă când descoperă câți ani are vedeta, în realitate. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

I se spune “femeia care nu îmbătrânește”. Toți rămân șocați când află ce vârstă are. Este foarte apreciată în Statele Unite ale Americii, unde se bucură de o carieră înfloritoare în lumea artistică, jucând în mai multe filme.

Este numită ”femeia care nu îmbătrânește”. Toată lumea rămâne surprinsă când descoperă câți ani are vedeta, în realitate

Este numită ”femeia care nu îmbătrânește”. Toată lumea rămâne surprinsă când descoperă câți ani are vedeta, în realitate. Este cunoscută pentru filmul rock ‘n’ roll, de exploatare a delincvenței juvenile, Untamed Youth.

ADVERTISEMENT

Mamie Van Doren și-a sărbătorit ziua de naștere pe 6 februrie 2024, când fanii din lumea întreagă au felicitat-o pentru felul în care arată. Vârsta din buletin este doar un număr în cazul acestei artiste internaționale.

Foarte puțină lume crede atunci când spune că are 93 de ani pentru că arată ca o adolescentă. Este la fel de frumoasă ca în tinerețe, motiv pentru care oamenilor nu le vine să creadă că nu a îmbătrânit aproape deloc.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta artistă din Statele Unite ale Americii speră să rămână în lumina reflectoarelor multă vreme de acum înainte prin lucrurile scandaloase pe care le postează pe rețelele de socializare și pe blogul personal.

„Îmi place să mă plimb pe plajă fără chiloți pe mine… briza mării îmi lovește pielea și mă simt atât de bine”, a scris Mamie Van Doren pe Internet la un moment dat, conform publicației remindmagazine.com.

ADVERTISEMENT

Mamie Van Doren, controverse din cauza felului în care arată

Mamie Van Doren se află de ceva vreme în centrul unei controverse din cauza felului în care arată. Internauții cred că este un „adevărat vampir” și că nu este posibil ca actrița să aibă o astfel de înfățișare la 93 de ani.

Nu are cum să fie ea. Poate este fiica ei”, „Un adevărat vampir. Nu este posibil”, „Arată mai bătrână ca în tinerețe, dar este imposibil să fie reală. Sigur face ceva demonic pentru a arăta așa”.

ADVERTISEMENT

„Exceptând aspectul fizic, sănătatea ei fizică și mentală surprinde cel mai mult. Este ireal cât de bine se menține. Nu credeam în povești cu vampir, dar acum nu știu ce să zic…”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de oameni pe TikTok.

Cine este actrița Mamie Van Doren

Van Doren a venit pe lume în Rowena, Dakota de Sud, Statele Unite ale Americii. La naștere a primit numele Joan Olander. Actrița care ”nu îmbătrânește niciodată” a crescut la o fermă, în adolescență dorindu-și să devină dansatoare.

Și-a urmat acest vis și s-a stabilit la Los Angeles și apoi în New York. A început să lucreze ca plasatoare la Teatrul Pantages din Hollywood, unde l-a întâlnit pe primul ei soț, Jack Newman. Avea doar 17 ani când s-a căsătorit prima oară.

Vedeta a divorțat în clipa în care partenerul de viață a început să fie abuziv. La 18 ani Mamie Van Doren a avut marea ei șansă, câștigând mai multe concursuri de frumusețe. I-a atras atenția lui Howard Hughes, care i-a devenit iubit și a ajutat-o să devină actriță.

Ulterior, la sfârșitul anilor ’40 și începutul anilor ’50, a apărut în filme. Unul dintre acestea este His Kind of Woman. A avut o relație amoroasă și cu boxerul Jack Dempsey de care s-a despărțit rapid pentru a-și continua cariera de actriță.

Mai târziu, și-a schimbat numele în Mamie Van Doren și s-a alăturat vedetelor Marilyn Monroe și Jayne Mansfield, care au devenit vedete de cinema superbe și pline de farmec în anii ’50. Mai poate fi urmărită în Teacher’s Pet, Born Reckless, High School Confidential, The Beat Generation.

În plan amoros, s-a întâlnit cu mai mulți bărbați celebri, printre care se numără Frank Sinatra, Elvis Presley, John Carson și James Dean. S-a căsătorit de cinci ori, ultima oară fiind cu noroc. Este cu soțul ei, Thomas Dixon, de aproape 50 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: