Life

Iair, fiul Vlăduței Lupău, a împlinit 4 luni. Mesajul transmis de îndrăgita cântăreață

Iair, băiatul Vlăduței Lupău, a făcut 4 luni. Postarea făcută de artista de muzică populară cu această ocazie pe rețelele de socializare.
06.12.2022 | 14:05
Iair fiul Vladutei Lupau a implinit 4 luni Mesajul transmis de indragita cantareata
Iair, băiatul Vlăduței Lupău, a făcut 4 luni. Postarea făcută de artistă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul renumitei interprete a împlinit 4 luni. Mesajul transmis de îndrăgita cântăreață pe 6 decembrie, în ziua în care credincioșii îl pomenesc pe Sfântul Ierarh Nicolae. Vedeta este topită după bebelușul său și al lui Adrian Rus.

Iair, băiatul Vlăduței Lupău, a făcut 4 luni. Postarea făcută de artistă

Vlăduța Lupău este mândră și bucuroasă de când a devenit mamă. Solista a postat în urmă cu puțin timp un mesaj special pentru băiețelul său care face 4 luni.

ADVERTISEMENT

„Moș Nicolae… de ziua ta și eu fac 4 luni!”, a scris Vlăduța Lupău pe contul de Instagram, în dreptul imaginilor cu fiul său și al fostului jucător de fotbal, Adrian Rus.

„Inima mea toată”, a completat soțul interpretei de muzică populară pe rețelele de socializare, alături de 3 emoticoane în formă de inimă roșie.

ADVERTISEMENT

„M-a împodobit mami de ziua mea”, a adăugat vedeta la InstaStory, unde Iair apare alături de o ghirlandă cu luminițe și câteva globuri.

Vlăduța Lupău, fericită de când a devenit mamă

Vlăduța Lupău este foarte fericită de când a devenit mamă. Cântăreața de muzică populară a născut în urmă cu numai 4 luni, într-o zi de mare sărbătoare. Iair a venit pe lume pe 6 august, când are loc Schimbarea la Față a Domnului.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, artista a dat vestea că va fi mamă tot într-o zi de mare cinste pentru creștinii ortodocși. Vedeta a dezvăluit că este însărcinată pe 25 martie, de Bunavestire.

„Minunea mea, primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu!

ADVERTISEMENT

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi mămică. Da! Eu voi fi mămica ta! Ce zici?! … stai să vezi ce mămică … și staaaai să vezi ce tătic!”, a transmis Vlăduța Lupău la momentul respectiv, conform profm.ro.

ADVERTISEMENT