Sport

Imagini halucinante de pe Arena Națională. Furtuna de joi noapte a inundat cel mai mare stadion al țării. Video

Arena Națională a fost inundată de furtuna care s-a abătut asupra Bucureștiului în noaptea de joi spre vineri, iar imaginile sunt cu adevărat înfricoșătoare.
14.06.2024 | 14:51
Imagini halucinante de pe Arena Nationala Furtuna de joi noapte a inundat cel mai mare stadion al tarii Video
Arena Națională a fost inundată de furtuna care s-a abătut asupra Bucureștiului în noaptea de joi spre vineri, iar imaginile sunt cu adevărat înfricoșătoare. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

O furtună de proporții a lovit Capitala și a făcut pagube însemnate. De altfel, Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod roșu, iar bucureștenii au fost avertizați prin mesaje Ro-Alert să se adăpostească.

Arena Națională, inundată după furtuna de joi noapte

La scurt timp după ce trupa britanică Coldplay și-a încheiat al doilea concert pe Arena Națională, o furtună de proporții s-a pornit în București. Ploaia torențială care a căzut a inundat practic cel mai mare stadion al țării.

ADVERTISEMENT

Organizatorii spectacolului nici nu au apucat să strângă decorul de la concert în momentul în care urgia s-a pornit. Imagini cu apa curgând șiroaie din tribunele arenei au devenit virale pe rețelele de socializare.

Într-o postare apărută în mediul online se poate observa cum valuri de apă curg din tribunele Arenei Naționale. În scurt timp terenul a fost inundat și, cel mai probabil, gazonul a avut de suferit, chiar dacă a fost acoperit cu o prelată.

ADVERTISEMENT

Șeful Poliției Rutiere, viral ăn mediul online

În urma furtunii care a fost asemănată chiar cu forța unui urgan, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au fost nevoiți să intervină la nu mai puțin de 504 solicitări.

Pompierii au anunțat că mai multe străzi au fost inundate și au existat copaci doborâți de vântul puternic, unii dintre aceștia căzând pe autoturisme. În plus, mulți dintre fanii Coldplay care au fost prezenți la concert, au fost surprinși de capriciile vremii în drum spre casă.

ADVERTISEMENT

Un moment care a devenit viral l-a avut în prim-plan pe șeful Poliției Rutiere din București, comisarul Ionuț Vlăsceanu. Acesta a dirijat traficul după spectacolul de la Arena Națională în timp ce se afla în apă până la genunchi.

Imaginile au fost făcute publice pe contul de Facebook al MAI, iar postarea s-a viralizat imediat. Videoclipul a strâns în scurt timp peste 1,8 milioane de vizualizări și foarte multe comentarii apreciative.

ADVERTISEMENT

Fenomenele extrem vor continua și vineri, 14 iulie, în 24 dintre județele țării, dar și în București. ANM a emis deja o nouă alertă cod galben de furtuni, vijelii, averse torențiale, ploi abundente și căderi de grindină.

ADVERTISEMENT