Fotbal international

Ian Rush marchează și la 57 de ani! S-a logodit cu o irlandeză mai tânără cu 22 de ani decât el! Foto

05.03.2019 | 17:13

Ian Rush (57 ani), fostul mare atacant al lui Liverpool, s-a logodit cu irlandeza Carol Anthony, cu 22 de ani mai tânără decât el. Cei doi formează un cuplu încă din 2013, la un an după ce Rush s-a despărțit de fosta sa soție Tracy, cu care a stat împreună 25 de ani.

Ian Rush marchează și la 57 de ani!

„Vorbim despre asta de ceva timp. Nu ne simțim diferit pentru că mereu am știut că vom avea o relație de lungă durată. De fiecare dată când călătorim, Ian mă prezintă mereu drept soția sa. Acum două săptămâni l-am corectat și i-am spus că nu sunt soția lui, iar el mi-a răspuns că și-ar dori asta. Eu i-am spus la rându-mi că niciun alt lucru din această lume nu m-ar face mai fericită.

Le-a spus rudelor mele că el nu a știu niciodată ce înseamnă adevărata fericire până să mă întâlnească pe mine. Mereu am fost fana lui Liverpool, toată familia mea ține cu Liverpool. Nu văd diferența de vârstă o problemă. La început aveam această problemă. Cred că Ian arată mai bine ca niciodată– a spus Carol Anthony pentru Irish Independent.

Vezi imagini cu Carol Anthony în galeria foto de mai sus!

Ian Rush s-a logodit cu Carol Anthony
Ian Rush s-a logodit cu Carol Anthony

Cine este Ian Rush

Chiar dacă a evoluat și la Juventus, Leeds sau Newcastle, Ian Rush a devenit un jucător legendar în tricoul lui Liverpool, formație pentru care a strâns peste 500 de meciuri. Și-a încheiat cariera cu 346 de goluri înscrise în 660 de meciuri oficiale. A cucerit totodată 18 trofee cu Liverpool, dintre care cinci titluri de campion, plus două Cupe ale Campionilor. Are 73 de selecții și 28 de goluri înscrise în tricoul primei reprezentative a Țării Galilor.

Carol Anthony este o fostă cântăreață din Irlanda, care în prezent deține propria sa companie de producție video, denumită Home-run Production. Nu este activă pe rețelele de socializare, având doar un cont de Twitter.