ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Scene de GROAZĂ la Londra! A părăsit Cupa Mondială pentru a fi alături de familia sa care tocmai fusese JEFUITĂ

Ian Wright, fostul internaţional englez, a părăsit Brazilia imediat după ce a aflat că familia sa a fost jefuită în propria casă din Londra. Aflat la Cupa Mondială din postura de comentator...
Autor: Claudiu Melinte | 19.06.2014 | 16:29
Scene de GROAZĂ la Londra! A părăsit Cupa Mondială pentru a fi alături de familia sa care tocmai fusese JEFUITĂ

Ian Wright, fostul internaţional englez, a părăsit Brazilia imediat după ce a aflat că familia sa a fost jefuită în propria casă din Londra. Aflat la Cupa Mondială din postura de comentator al televiziunii ITV, acesta a luat primul zbor spre Anglia pentru a se alătura familiei sale aflate în stare de şoc.

ADVERTISEMENT

Conform poliţiei din Londra, 4 bărbaţi înarmaţi au pătruns în casa familiei Wright şi au obligat-o pe soţia fostului fotbalist să le dea toţi banii şi bijuteriile din casă. Tîlharii ameninţat-o că o ucide în cazul în care nu le oferă ce le doreşte şi chiar i-au pus cuţitul la gît. Mărturiile şocante ale unor apropiaţi ai lui Ian Wright spun că atacatorii i-au ameninţat şi pe cei doi copii ai cuplului că le vor tăia degetele în caz că vor ţipa!

wtight

ADVERTISEMENT

A fost terifiant. Au tîrît-o pe soţia lui Ian din cameră în cameră. Vreau să mulţumesc ITV pentru că l-a ajutat pe Ian să ajungă acasă cât mai curând posibil“, a povestit un prieten de-al Ian Wright pentru The Sun.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!