Life

Bianca Drăgușanu, capricii care o costă scump în vacanțele exotice. „Dacă tot dai un ban, să stai în față”

Bianca Drăgușanu nu își refuză nicio dorință când vine vorba de confort, iar în vacanțele sale exotice are criterii stricte pe care hotelurile alese trebuie să le respecte.
10.01.2022 | 18:34
Bianca Dragusanu capricii care o costa scump in vacantele exotice Daca tot dai un ban sa stai in fata
Bianca Drăgușanu își permite orice moft în timpul vacanțelor sale din destinații exotice. Sursa: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este obișnuită cu vacanțe de lux , petrecute în țări exotice. De mai bine de 12 ani merge periodic în Dubai și a declarat că alege această destinație de călătorie atunci când își dorește să își reîncarce bateriile. Iar când vine vorba de cazare, fosta asistentă TV se ghidează după niște criterii stricte.

Bianca Drăgușanu merge în Dubai pentru înghețata favorită

Invitată în emisiunea Teo Show, de pe Kanal D, Bianca Drăgușanu a afirmat că vacanțele în Dubai reprezintă doar o evadare din rutină, călătorind în această destinație exotică de 3-4 ori pe an. Mai mult, vedeta declară că primul lucru pe care îl face, atunci când ajunge, este să meargă în „Dubai Mall”. Motivul pentru care face acest lucru este unul neașteptat.

ADVERTISEMENT

Deși este pasionată de haine și pantofi, principala atracție a Biancăi Drăgușanu, din locația luxoasă, este o înghețată pe bază de iaurt.

„În primul rând, când ajung în Dubai, mă duc în Dubai Mall, pentru că acolo am o înghețată preferată pe care o mănânc mereu. Este o insuliță și se numește Yoghurt Land și este o înghețată de iaurt. Și pentru aia mă duc în mod special în Dubai Mall. Nu mă duc neapărat pentru pantofi, pe care oricum am o plăcere maximă să îi cumpăr.”, a declarat Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu se cazează doar în hoteluri de 5 stele

Când vine vorba despre cazare, vedeta preferă locurile exclusiviste și discrete, în călătoriile în care merge însoțită. Pentru confort, însă, fosta soție a lui Victor Slav este dispusă să plătească oricât.

Atunci când alege un hotel, principalul criteriu după care se ghidează este să ca prețul să fie cât mai mare, deoarece consideră că acesta reflectă și calitatea serviciilor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Bianca Drăgușanu nu se cazează în hoteluri care au mai puțin de 5 stele. Fiind pasionată de sport, nu renunță la rutina zilnică nici măcar în vacanță, astfel că ține morțiș ca locul în care stă să aibă propria sală de fitness.

Piscina interioară este un alt moft al blondinei, pe care ține să și-l satisfacă. Pentru că i s-a întâmplat ca vremea din Dubai să nu fie tocmai prielnică pentru plajă și înot, vedeta își dorește să poată întreprinde aceste activități în interiorul hotelului.

ADVERTISEMENT

„De obicei eu cercetez starea vremii. Acum, am ignorat-o. Pentru că dacă merg de atâția ani, n-are cum să fie decât frumos. Pun costume de baie, pun pălării. Jumătate de valiză…numai ca să-mi fac poze. Am ajuns, un frig, de am înghețat.”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Printre cerințele Biancăi Drăgușanu se numără și cele legate de calitatea șezlongurilor, despre care spune că își dorește să fie cât mai noi, confortabile și moderne. Chiar și culoarea prosopului are o importanță deosebită.

„Prosoapele, sunt atentă la prosoape, la ce culori au, la detalii. Bleumarin, albastre, așa. Dacă tot dai un ban, să stai în față…” , a adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT