Life

Ianca, fiica prezentatorului Răzvan Simion, apariție de milioane. Cum s-a pozat adolescenta

02.01.2021 | 14:19
Ianca fiica prezentatorului Razvan Simion aparitie de milioane Cum sa pozat adolescenta
ADVERTISEMENT

Ianca, fiica prezentatorului Răzvan Simion, s-a schimbat radical, ultima apariție din mediul online fiind una de milioane. Adolescenta în vârstă de 16 ani apare într-o ipostază de-a dreptul senzuală și provocatoare. 

Îmbrăcată într-o bustieră, o fustă neagră și cu mănuși din dantelă, fata poartă un ruj roșu, fotografiile stârnind tot felul de reacții pe rețelele de socializare. Adolescenta a imortalizat momentul în care stă pe scări, Ianca având și un mesaj sugestiv la descriere.

ADVERTISEMENT

„Când ne întâlnim pentru prima oară…”, a scris Ianca, fiica matinalului de la Antena 1, în dreptul imaginilor senzuale care au fost publicate pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 7.500 de persoane.

Ianca, imagini provocatoare în online. Cum apare fiica lui Răzvan Simion

Imaginile provocatoare postate de Ianca Simion au stârnit totul felul de reacții, multe dintre prietenele sale apreciind ipostaza inedită în care apare adolescenta. Unele au fost de părere că fotograful și-a făcut treaba, în timp ce altele au au spus că arată foarte bine.

ADVERTISEMENT

„N-ai cum să arăți așa, Doamne”, a remarcat una dintre amicele adolescentei, imaginile tinerei fiind apreciate de multe persoane publice, printre acestea numărându-se Diana Munteanu, Celia sau celebrul său tată, vedeta de la Antena 1.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ianca Simion (@iancasimionn)

De altfel, Răzvan Simion se numără printre primele persoane care dau like la fotografiile publicate de adolescenta de 16 ani. Matinalul de la Antena 1 are o relație foarte specială cu fiica sa, dar și cu fiul, Tudor (13 ani), chiar dacă de câțiva ani nu mai este căsătorit cu mama copiilor săi.

ADVERTISEMENT

Multă vreme Ianca și Tudor nu au înțeles că părinții lor nu mai formează un cuplu, însă în cele din urmă au acceptat-o pe Lidia Buble în viața lor, de foarte multe ori plecând în vacanțe împreună.

„Ei sunt mici, nu înțeleg nimic, dar suferă. Încă nu s-au acomodat cu gândul că tatăl lor iubește alta persoana și nu pe mama lor.

ADVERTISEMENT

E o situație mai complicata, dar când vor creste cu siguranță nu vor mai fi aceste probleme. Acum sunt mici și sunt ușor afectați…”, spunea o persoană apropiată lui Răzvan Simion acum 4 ani, informează cancan.ro.

Minorii locuiesc împreună cu mama lor, Diana Simion, la Timișoara, acolo unde trăiește de câțiva ani. Femeia iubește din nou și recent chiar s-a logodit cu alesul inimii sale, un vechi prieten.

ADVERTISEMENT