Life

Ianca Simion, despre relația dintre tatăl său și Daliana Răducan. Fiica lui Răzvan Simion a spus totul

Răzvan Simion și Daliana Răducan trăiesc o frumoasă poveste de un an de zile. Fiica prezentatorului a fost cea care i-a dat de gol, în prezent având o relație specială cu iubita celebrului său tată.
31.05.2021 | 19:35
Ianca Simion despre relatia dintre tatal sau si Daliana Raducan Fiica lui Razvan Simion a spus totul
Ianca Simion, despre relația dintre tatăl său și Daliana Răducan. Fiica lui Răzvan Simion a spus totul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ianca Simion se înțelege foarte bine cu iubita părintelui său, dovadă chiar imaginile pe care le postează tot mai frecvent pe rețelele de socializare. Adolescenta și Daliana Răducan petrec destul de mult timp împreună, deși fata locuiește la Timișoara.

Fiica prezentatorului de la Antena 1 este cea care a postat primele poze cu Răzvan Simion în compania noii iubite. În plus, tânăra nu ascunde faptul că o place pe frumoasa brunetă cu care tatăl ei și-a refăcut viața amoroasă după separarea de Lidia Buble.

ADVERTISEMENT

Ianca Simion, apropiată de iubita tatălui ei, Daliana Răducan

Ianca Simion apare adesea în compania Dalianei Răducan. Cele două au o relație apropiată, motiv pentru care copila nu o mai urmărește pe fosta tatălui său, Lidia Buble.

Fostul designer de la „Visuri la cheie” a postat în urmă cu puțin timp pe Instagram un video în care apare în compania adolescentei.

ADVERTISEMENT

Iubita prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani” pare că se simte apropiată de tânără, care a repostat  filmarea pe propria pagină.

„Daliana și Dariana”, este mesajul care însoțește postarea de la InstaStory. Clipul este însoțit și de o inimă roșie, semn că între cele două femei există o relație frumoasă.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu este prima postare în care apar împreună. În urmă cu numai câteva zile Ianca Simion a publicat un video în care se uită la un film în compania tatălui și iubita vedetei.

Ianca Simion, o adolescentă în adevăratul sens al cuvântului

Ianca Simion a moștenit multe dintre trăsăturile celebrului său tată. Adolescenta în vârstă de 16 ani are un corp zvelt de atletă, cu care se mândrește în imaginile pe care le publică pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Fiica prezentatorului de la Antena 1 are o fire rebelă, dar este copilăroasă în același timp. Fata provine din mariajul cu Diana Simion, alături de care matinalul a avut o căsnicie ce a durat 15 ani.

În timpul mariajului a venit pe lume și Tudor, cei doi copii trăind în prezent alături de mama lor, la Timișoara. Răzvan Simion îi vizitează cât de des poate și îi ține la curent cu evenimentele din viața sa.

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” se mândrește cu o fiică extrem de frumoasă. Ianca Simion atrage privirile internauților cu frumusețea sa răpitoare, deși are numai 16 ani.

ADVERTISEMENT