Life

Ianca Simion s-a pozat într-o ipostază inedită. Cum a reacționat celebrul ei tată, Răzvan Simion

Ianca, fiica renumitului prezentator Răzvan Simion, s-a fotografiat într-o ipostază inedită. Gazda de la Neatza a remarcat imediat schimbarea suferită de adolescenta în vârstă de 16 ani.
05.06.2021 | 12:41
Ianca Simion sa pozat intro ipostaza inedita Cum a reactionat celebrul ei tata Razvan Simion
ADVERTISEMENT

Moderatorul de la X Factor este tare mândru de copilă și reacționează de fiecare dată când aceasta are diferite postări pe rețelele de socializare. La fel s-a întâmplat și acum când fiica sa a apărut într-o imagine unică și specială.

Fiica lui Răzvan Simion a făcut o schimbare radicală în ceea ce privește podoaba capilară. Ianca s-a pozat cu părul blond, ea având o nuanță naturală de brunet, moștenită de la nimeni altul decât tatăl său.

ADVERTISEMENT

Ianca Simion, schimbare unică. Ce reacție a avut prezentatorul Răzvan Simion

Prezentatorul de la Antena 1 a remarcat imediat pozele postate de fiica sa pe Instagram. Răzvan Simion a apreciat îndrăzneala cu care s-a afișat Ianca în mediul online, dar nu i-a lăsat niciun fel de comentariu.

Ianca Simion nu și-a schimbat culoarea părului, ea optând pentru o perucă care îi vine foarte bine, de altfel. Tânăra a fost dată de gol de o prietenă, care a ținut să scoată la iveală adevărul despre această ipostază.

ADVERTISEMENT

„Ce-mi mai amintești de un băiat care strica surprizele haha ;))”, este replica lăsată de adolescenta în vârstă de 16 ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ianca (@ianca.simion)

Ianca Simion, reacții care mai de care din partea internauților

Postarea în care apare cu părul blond a primit foarte multe like-uri și mesaje din partea fanilor. Mai exact, ipostaza inedită a strâns aproape 950 de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Printre care cărora le-a plăcut schimbarea este și iubitul ei, un băiat pe nume Marco, alături de care apare în mai multe poze.

Tânărul a părut surprins de felul în care arată Ianca Simion, întrebându-se cine este ea. Răspunsul a fost unul cât se poate de amuzant, Ianca Simion precizând că tânăra cu părul blond este „amanta” lui.

ADVERTISEMENT

„Te-ai gândit la varianta asta? Ți-ar sta foarte bine blondă”, este unul dintre comentariile venite din partea internauților.

„Super”, „Frumoasă” sau „Wow”, sunt alte reacții care demonstrează că fanilor le-a plăcut această schimbare. Lidia Buble nu a trecut cu vederea acest aspect și a lăsat la rândul ei o apreciere în dreptul pozei cu peruca blondă.

ADVERTISEMENT