Fotbal international

“A fugit cu taxiul! L-a sunat recepţionera şi s-a întors!”

Scandalul iscat în jurul dispariţiei lui Gabriel Iancu din cantonamentul echipei naţionale de tineret a atins cote maxime! Înregistrarea prezentată în mediul online, în exclusivitate, de către...
16.09.2013 | 20:33
A fugit cu taxiul La sunat receptionera si sa intors
ADVERTISEMENT

Scandalul iscat în jurul dispariţiei lui Gabriel Iancu din cantonamentul echipei naţionale de tineret a atins cote maxime! Înregistrarea prezentată în mediul online, în exclusivitate, de către FANATIK a stîrnit un val de antipatie faţă de federali, iar Mircea Sandu le-a solicitat subalternilor să nu mai dea nici o declaraţie presei, după luările dure de poziţie ale antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi ale managerului general Mihai Stoica, FRF demarînd o anchetă pe cont propriu! FANATIK vă prezintă primele rezultate ale anchetei federale, care aruncă într-o altă lumină povestea celor doar 4 minute în care Gabriel Iancu a fost plecat din hotelul de la Chiajna, aşa cum reiese din înregistrarea video!

Filmul celor 4 minute, în varianta FRF

Surse federale au dezvăluit pentru FANATIK că Gabriel Iancu a avut parte de complicitatea recepţionerei şi că dialogul dintre cele 3 personaje cheie ale înregistrării video demască adevăratele intenţii ale lui Iancu şi cum s-au petrecut, pas cu pase, fazele escapadei!

ADVERTISEMENT

Practic, spun sursele federale, lucrurile s-au derulat astfel:

La ora 01:19:47 

Ce se vede pe imagini: Gabi Iancu iese în fugă din hotel, în papuci de casă, recepţionera, care era afară, deschizîndu-i uşa

Ce spun sursele FRF: “Recepţionera hotelului a fost mînă în mînă cu Iancu. Femeia s-a dus la ieşire să se asigure că taxiul este tras lăturalnic, nu chiar la intrarea în hotel, pentru ca secundul Constantinovici să nu vadă şi să nu audă cînd pleacă. De aceea se vede pe imagini că femeia este afară, iar Iancu aleargă spre ieşire! Dacă nu avea nimic de ascuns, de ce a ieşit Iancu în sprint din hotel? De ce nu mergea normal spre ieşire, ca în imaginile în care revine în hotel? Şi în care se vede cum păşeşte liniştit, fără nici o grabă, ca şi cum nimic nu s-ar fi întîmplat? Ce nu a văzut lumea este înregistrarea din afara hotelului, momentul în care Iancu s-a urcat în taxi, în care se afla o tipă tinerică, blondă şi momentul în care taxiul cu cei doi A PLECAT!!!”

ADVERTISEMENT

 

La ora 01:19:59 

Ce se vede pe imagini: Secundul Florin Constantinovici apare în uşa hotelului şi poartă o discuţie cu recepţionera.

Ce spun sursele FRF: “Constantinovici, care era «de pază» într-o cameră de la parter, a auzit paşi în fugă pe hol şi a ieşit să vadă cine este! S-a îndreptat spre uşă, întrebînd-o pe recepţioneră cine a plecat! În momentul în care Iancu s-a urcat în taxi şi a tras uşa după el, Constantinovici l-a observat din intrarea hotelului! Femeia era foarte încurcată şi se uita lung, în acelaşi timp, după taxi să vadă dacă acesta plecase!” 

ADVERTISEMENT

 

La ora 01:20:45 

Ce se vede pe imagini: Constantinovici se întoarce de la intrare şi are o discuţie cu recepţionera

Ce spun sursele FRFConstantinovici a ridicat tonul la recepţioneră, cînd a văzut taxiul părăsind parcarea în trombă, şi i-a reproşat de ce permite jucătorilor să iasă din hotel, pentru că avea sarcini clare să nu permită nici unui tricolor să părăsească locaţia! Discuţia a durat circa 1 minut, după care Constantinovici s-a întors în camera lui, bombănind!

ADVERTISEMENT

 

La ora 01:23:48 

Ce se vede pe imagini: Iancu urcă, agale, scările de la hotel

Ce spun sursele FRF: “Ce nu se ştie şi nu se vede pe imagini este că recepţionera, după discuţia cu Constantinovici şi din dorinţa de a nu avea probleme, l-a sunat pe Iancu şi i-a spus să se întoarcă la hotel, pentru că secundul Florin Constantinovici le dejucase planul şi a observat că Iancu este cel plecat cu taxiul. De altfel, aceasta şi fusese înţelegerea între recepţioneră şi jucător, ca în cazul în care apar întrebări din partea oamenilor din staff-ul naţionalei, să fie sunat ca să se întoarcă imediat! Toată povestea s-a lăsat cu scandal la hotelul la care echipa de tineret stă, pentru că Mircea Sandu i-a sunat pe patronii hotelului să le ceară explicaţii pentru cele întîmplate! Aceştia au chemat-o pe recepţioneră, care a recunoscut tot, pas cu pas, plîngîng şi implorîndu-şi şefii să nu o dea afară!

FANATIK a verificat astăzi informaţiile venite dinspre FRF. Întîmplător sau nu, şefii hotelului din Chiajna au dat-o, luni, afară pe recepţioneră, probabil din dorinţa de a-i avea clienţi, în continuare, pe reprezentanţii FRF şi delegaţiile echipelor naţionale!

Vezi video cu cele 4 minute, prezentate aseară de GSPTV:

ADVERTISEMENT