Carousel hot news

Iancu a fost amendat. “Am vorbit cu Gigi, asta e decizia…”

Iancu nu mai prinde echipa Stelei după scandalul de la echipa naţională de tineret. Victor Becali a vorbit pentru Dolce Sport despre situaţia jucătorului pe care îl impresariază. El a anunţat...
01.11.2013 | 11:15
Iancu a fost amendat.

Iancu nu mai prinde echipa Stelei după scandalul de la echipa naţională de tineret. Victor Becali a vorbit pentru Dolce Sport despre situaţia jucătorului pe care îl impresariază. El a anunţat că Iancu a fost amendat de Gigi Becali.

Cei de la Steaua au spus că Gigi vrea să îl pedepsească, am discutat şi eu cu el, asta e decizia. Nu ai altă variantă, trebuie să te pregăteşti. Eşti plătit să te pregăteşti şi să fii gata în orice moment. Nu cred că Steaua nu îi va da posibilitatea lui Iancu să joace, altfel nu ar avea rost să investească în el”, a spus Victor Becali pentru Dolce Sport.

Victor Becali a anunţat că Iancu nu a lipsit de la antrenamentele echipei. El a dezvăluit că în momentul în care Duckadam a anunţat absenţa fotbalistului, acesta nu era informat.

“Helmuth Duckadam a fost întrebat dacă Iancu e la antrenament. Cred că un jurnalist avea o informaţie. Eu imediat ce am aflat m-am informat şi era la antrenament. Duckadam a fost întrebat şi în loc să se informeze, sa vadă dacă e aşa, a zis că dacă nu e la antrenament, trebuie să plătească”, a mai spus Becali.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri