Iancu, mulţumit de victorie: “Contează pentru moral!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
22/07/2016, 20:40
Iancu, mulţumit de victorie: “Contează pentru moral!”

FC Viitorul a învins, scor 1-0, în deplasare, pe FC Voluntari în prima partidă a sezonului 2016-2017. Singurul gol din meci a fost marcat de Iancu, în minutul 43, care a punctat cu un şut sănătos din centrul careului.

La finalul partidei, jucătorul a declarat că este mulţumit de scorul obţinut.

“Este un debut bun, dar nu sînt disperat să înscriu, contează mai mult să cîştige echipa. A fost un joc dominat de noi. Am crezut că e cea mai bună alegere să vin aici. A fost primul meci, a fost şi căldura mare, sperăm şi în mai bine. Contează o victorie pentru  moral, contează cum începem campionatul. Noi nu ne gîndim la locul 1, ne gîndim să rămînem în prima ligă”, a spus Iancu.

La meci a fost prezent şi Christoph Daum. “Nici nu am văzut că este selecţionerul în tribună, îi doresc succes la echipa naţională. Eu trebuie să joc în primul rînd bine aici şi dacă voi fi luat în calcul în lotul naţionalei de ce nu?”, a adăugat jucătorul.

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×