Carousel hot news

“Iancu nu a demonstrat că s-a schimbat. Stanciu nu este motivat”

Bogdan Stelea, antrenorul echipei naţionale de tineret, a explicat care sînt motivele pentru care Gabi Iancu şi Nicuşor Stanciu nu au fost chemaţi la naţionala de tineret pentru meciul cu...
11.11.2013 | 21:32
ADVERTISEMENT

Bogdan Stelea, antrenorul echipei naţionale de tineret, a explicat care sînt motivele pentru care Gabi Iancu şi Nicuşor Stanciu nu au fost chemaţi la naţionala de tineret pentru meciul cu Germania.

“Iancu nu a făcut absolut nimic care să-mi demonstreze că vrea ceva şi că s-a schimbat. El are optica lui în ceea ce priveşte echipa naţională, iar eu nu îmi doresc jucători cu o astfel de atitudine aici. În ceea ce îl priveşte pe Stanciu, nu mi se pare în momentul de faţă foarte motivat pentru echipa naţională de tineret. Poate ar fi mult mai motivat dacă ar fi convocat la naţionala mare, dar pentru cea de tineret nu îl văd motivat”, a spus Stelea într-o conferinţă de presă de azi.

Naţionala de tineret a României va evolua pe 19 noiembrie cu Germania, de la ora 19.00, pe stadionul Astrei din Giurgiu, într-o partidă contînd pentru calificarea la turneul final al Campionatului European “Under 21”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri