Sport

EXCLUSIV / Mesajul lui Iancu pentru Stelea: “Vei regreta!”

UPDATE 21.48: FANATIK a aflat filmul evenimentelor în "cazul Iancu" şi vă prezintă atît varianta împărtăşită de apropiaţii jucătorului şi mesajul acestuia pentru antrenorul Bogdan Stelea,...
11.09.2013 | 20:41
EXCLUSIV  Mesajul lui Iancu pentru Stelea Vei regreta

UPDATE 21.48: FANATIK a aflat filmul evenimentelor în “cazul Iancu” şi vă prezintă atît varianta împărtăşită de apropiaţii jucătorului şi mesajul acestuia pentru antrenorul Bogdan Stelea, cît şi versiunea antrenorilor de la “tineret”.

Varianta lui Iancu: “Am coborît cîteva minute la un taxi”

“Gabi a ieşit din hotel în dimineaţa dinaintea plecării în Muntenegru şi s-a întîlnit cu o mătuşă, căreia i-a dat nişte bani. Era în şlapi şi în echipamentul naţionalei de tineret. Unde să plece aşa? Constantinovici (n.r. – secundul de la tineret) l-a văzut şi l-a «turnat» la Stelea. Gabi i-a zis lui Stelea: «O să regreţi decizia pe care ai luat-o împotriva mea, pentru că o să se vadă pe camerele de luat vederi că n-am făcut decît să intru cîteva minute într-un taxi în care era mătuşa mea!»“.

Varianta antrenorilor: “A lipsit o noapte”

Varianta antrenorilor de la “tineret” este alta. Tot staff-ul tehnic, în frunte cu Bogdan Stelea, a refuzat să ofere amănunte despre incidentul cu Iancu, singura “ieşire” fiind a tehnicianului. Pe cale neoficială, unii dintre ei au explicat faptul că totul a pornit de la absenţa jucătorului din cantonament timp de o noapte! Există chiar şi unele informaţii care vorbesc despre o escapadă bahică a lui Iancu!

UPDATE Victor Becali: “Nu ştiu ce s-a întîmplat. Stelea e riguros, nu tolerează indisciplina!”

Agentul jucătorului nu a avut încă o discuţie cu Bogdan Stelea şi iancu. “Eu ştiu că Bogdan este un tip foarte riguros, pentru că aşa a fost şi el, el nu a avut ieşiri în decor, cu ieşit din cantonament. Nu am prea multe elemente. Dacă este Stelea prietenul meu, asta nu înseamnă că fac presiuni. Este jucătorul Stelei, eu îl reprezint, o să am o discuţie el, dar nu o să fac presiuni să revină la naţională. Cred că dacă are o evoluţie bună în continuare atunci poate să revină la naţională”, a spus impresarul jucătorului la DigiSport.

UPDATE: Reghe, supărat: “E inadmisibil. Jucători de naţională mănîncă aripioare la KFC”

Tehnicianul Stelei susţine că va avea o discuţie cu Iancu, dar acuză că la loturile naţionale indisciplina este tolerată şi de oficialii de la FRF. Antrenorul din Ghencea a anunţat la Digi Sport că la meciul cu Ungaria jucătorii naţionalei au fost la un pas să fie loviţi de fanii maghiari. Ba mai mult, tehnicianul spune că fotbaliştii primesc o alimentaţie anormală la lot. “O să discut cu Iancu ca între bărbaţi, să aflăm adevărul. În prima fază antrenorul are dreptate, dar trebuie să ascultă şi varianta jucătorului. Am mai asistat la un eveniment neplăcut şi am spus că Stanciu şi Iancu vor avea o amendă pentru că au fost prinşi la naţională mîncînd hot-dog şi popcorn. Trebuie luate măsuri drastice cu aceste lucruri. Şi FRF face greşeli, să nu uităm că jucătorii au stat în tribună la un pas de incidente, la meciul cu Ungaria. Acesta este o lipsă de responsabilitate, nu este normal. Dacă a greşit, Iancu plăteşte amendă. Cu o zi înainte am văzut jucători de naţională mîncînd la KFC, şi a doua zi au luat bătaie cu 4-0. Au fost surprinşi cu aripioare picante, cu Coca Cola, iar a doua zi aveau meci. La cantonament trebuie să fie ţinuţi sub supraveghere”, a încheiat stelistul. Dacă va fi vinovat, şi tehnicianul Laurenţiu Reghecampf este decis să-l pedepsească şi el pe Iancu. “Ştiam ceva despre problemele lui la naţionala de tineret. Meme mi-a transmis ceea ce au transmis şi cei de la echipă. Gabi are o altă variantă. Meme va merge împreună cu Iancu şi va discuta problema cu antrenorii echipei naţionale. Am înţeles că Stelea era foarte supărat, este bine, îl înţeleg, nu accept nici eu asemenea lucruri. Nu este bine ceea ce a făcut, cu siguranţă vom lua şi noi măsuri la Steaua. Nu ştiu dacă a fost altceva, tot ce ştim este că a fugit din cantonament. Gabi Iancu are altă variană şi o vom afla. Pentru noi, Iancu este un jucător tînăr, de mare valoare”, a spus Reghe.

 

Stelea: “Nu mai există pentru mine. Nu-i fac educaţie”
Stelistul Gabi Iancu a “comis-o” din nou!  A părăsit cantonamentul naţionalei de tineret înainte de meciul cu Muntenegru (2-3), din preliminariile Campionatului European din 2015 şi a fost dat afară din lot. Selecţionerul Bogdan Stelea a spus că stelistul nu mai există pentru el şi nu va mai fi selecţionat niciodată.

Stelea a luat foc după ce a aflat ce a făcut elevul său. “Iancu nu mai există pentru mine, nu o să-l mai convoc. Nu le fac eu educaţie jucătorilor. L-am exclus şi o să fac un referat împotriva lui. Nu ştiu dacă cei de la Steaua au aflat de escapada lui, dar eu nu o să-l mai convoc niciodată”, a spus Stelea.

“Regele” Hagi este supărat pe el

Chiar şi Gică Hagi e deranjat de excluderea lui Iancu. Anghel Iordănescu i-a reproşat, în glumă, “Regelui”, “escapada” fostului jucător de la Viitorul. “Este fotbalistul tău, tu l-ai format, tu l-ai educat. Hagi era şi el foarte supărat pe ceea ce a făcut Iancu”, a dezvăluit “Tata Puiu” la Digi Sport.