Carousel hot news

Iancu şi Rotariu, super-oferte de la un club LEGENDAR!

Doi dintre cei mai promiţători jucători din Liga 1 se află pe lista mai multor cluburi importante din Europa. Dorin Rotariu şi Gabriel Iancu au şanse uriaşe de a deveni colegi , fiind...
27.01.2014 | 10:48
Iancu şi Rotariu, super-oferte de la un club LEGENDAR!
Gabi Iancu.

Doi dintre cei mai promiţători jucători din Liga 1 se află pe lista mai multor cluburi importante din Europa. Dorin Rotariu şi Gabriel Iancu au şanse uriaşe de a deveni colegi , fiind monitorizaţi de Celtic Glasgow, anunţă ProSport.

Unul dintre scouterii clubului scoţian se află la Marbella, acolo unde steliştii se pregătesc în cel de-al doilea cantonament al acestei ierni.

Celtic are în acest moment o listă pe care se află 10 nume, printre care Gabriel Iancu şi Dorin Rotariu, iar scopul lor este un transfer definitiv. Cel mai probabil, doi fotbalişti de pe această listă vor fi aduşi acum, pînă la finalul săptămînii viitoare, adică momentul în care se închide perioada de transferuri din Scoţia. Totuşi, prioritatea lui Celtic în acest moment este aducerea unui atacant-marcator, iar după ce se va rezolva problema se vor gîndi şi la alţi jucători”, a spus acesta pentru sursa citată.

3.FOTBAL:FC DINAMO BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ NAPOCA 6-0,LIGA 1 (23.08.2013)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri