Life

Iancu Sterp a fost amenințat cu bătaia în plină stradă: „S-au luat ăștia 2 de mine”. De ce a făcut fratele lui Culiță această glumă

Iancu Sterp a fost amenințat cu bătaia în plină stradă. De ce a făcut fratele lui Culiță această glumă și cine sunt „agresorii”.
10.11.2022 | 07:13
Iancu Sterp a fost amenintat cu bataia in plina strada Sau luat astia 2 de mine De ce a facut fratele lui Culita aceasta gluma
Iancu Sterp a fost amenințat cu bătaia în plină stradă. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a venit în București și a fost amenințat cu bătaia. Totuși, nu a fost vorba despre nimic serios, dar „agresorii” săi păreau puși pe treabă.

Iancu Sterp a fost amenințat cu bătaia în plină stradă

Cei care l-au amenințat pe Iancu Sterp au fost nimeni alții decât Bromania și Antonia, cu care fratele lui Culiță Sterp s-a întâlnit în București.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a filmat întreaga întâmplare și a spus că s-a pierdut prin Capitală, iar Antonia și Bromania s-au luat de el, totul fiind o glumă.

Antonia chiar îl întreabă apoi pe fratele lui Culiță Sterp dacă are nevoie de ajutor și apoi îl amenință cu bătaia!

ADVERTISEMENT

„Iancu: Băi fraților, m-am pierdut și eu prin București. S-au luat ăștia 2 de mine, nu știu ce să fac că mă bat.

Antonia: Ai nevoie de ajutor?

Iancu: Păi nu că voi v-ați luat de mine.

Antonia: Te bat! Te bat de nu te vezi! 

Iancu: Vă rog eu, aici în Piața Constituției!”, au spus cei trei.

Antonia Bromania și Iancu
Antonia Bromania și Iancu Foto Colaj Fanatik / Capturi Instagram

Iancu Sterp apare în noul film al lui Bromania

Întâlnirea dintre cei trei a avut loc în contextul în care Iancu Sterp a fost anagajat pentru a face parte din echipa viitorului film al lui Matei Dima, pe numele său real, dar cunoscut ca Bromania.

ADVERTISEMENT

Și Antonia este angajată în același film, iar viitoarea soție a lui Alex Velea spunea că este o polițistă foarte dură și îi bate pe toți în film.

”În film mă cheamă Oli și sunt o polițistă mai dură. Mă enervez foarte, foarte ușor. N-am răbdare și îi bat pe toți.”, a declarat Antonia.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp este și el polițist în filmul lui Matei Dima, acesta fiind motivul pentru care s-a întâlnit cu Antonia și Bromania în București.

Acesta i-a uimit pe fani atunci când a postat o imagine cu el îmbrăcat în polițist, dar totul a fost datorită filmului, deși descrierea sa de pe social media a fost ”Era cazul să mă angajez și eu”.

ADVERTISEMENT
Tags: