Life

Iancu Sterp a vorbit despre greutățile din copilărie: „Ne strângeam toți într-o cameră ca să economisim lemne”

Iancu Sterp a vorbit despre greutățile pe care el și familia lui le-au întâmpinat în copilărie. Toți cei șase membri dormeau în aceeași cameră pentru a face economie la lemne.
22.06.2022 | 23:23
Iancu Sterp a vorbit despre greutatile din copilarie Ne strangeam toti intro camera ca sa economisim lemne
Iancu Sterp a vorbit despre greutățile din copilărie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a vorbit, în urmă cu câteva luni, despre greutățile cu care el și familia s-au confruntat în copilărie. Acum este unul dintre cei mai apreciați influenceri din România, însă a muncit mult pentru a ajunge aici.

Iancu Sterp a vorbit despre greutățile din copilărie

Fratele lui Culiță Sterp a vorbit despre greutățile pe care familia lor le-a întâmpinat în copilărie. Membrii familiei Sterp nu au ascuns niciodată faptul că situația lor materială nu era una foarte bună înainte să cunoască celebritatea.

ADVERTISEMENT

„Ne strângeam toți într-o cameră ca să economisim lemne și dormeam toți șase. Noi, copiii, dormeam trei pe saltea și unul cu părinții în pat.”, a dezvăluit Iancu Sterp în cadrul emisiunii La Măruță, de la Pro TV.

În plus, tânărul era trezit de tatăl său pentru a merge la târg să vândă oi, în zorii zilei, deoarece aveau mult de mers pe jos.

ADVERTISEMENT

„Mă trezea taică-miu la 3-4 dimineața să mergem câte 10 – 15 kilometri pe jos, până la târg.”, a adăugat el.

Iancu Sterp spune că prietenii fac glume pe seama lui și îi spun că a ajuns din cioban influencer. Fostul concurent de la Survivor România 2020 nu ar fi ajuns până aici fără multă muncă, după cum a declarat în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp l-a învins pe Ovidiu Neveu la gala MMA

În luna mai, Iancu Sterp l-a învins pe Ovidiu Neveu la gala MMA, pentru care s-a pregătit luni întregi. Acesta a acceptat provocarea lansată de Tik-Toker și era sigur că îl va învinge.

Iancu a fost susținut de familie și de prieteni, mândri de el după această victorie.

„Vă iubesc pe toți, și pe cei care m-ați susținut, și pe cei care mi-ați dat hate, cu toții am avut de câștigat. Vreau să spun că nu v-am dezamăgit de data asta, așa că rămâneți cu mine, că noi suntem cei mai buni.”, a declarat el după meci.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Iancu Sterp a mai spus că „o să accept orice provocare până mor”.

Culiță Sterp a crezut în fratele său tot timpul, fiind sigur de victoria lui. Interpretul de muzică de petrecere chiar a pariat că Iancu îl va învinge pe Ovidiu Neveu.

ADVERTISEMENT
Tags: