Life

Iancu Sterp, adevărul despre Survivor România. Cum sunt, de fapt, eliminați concurenții. Decizia e luată în culise

08.04.2021 | 07:03
Iancu Sterp adevarul despre Survivor Romania Cum sunt de fapt eliminati concurentii Decizia e luata in culise
Iancu Sterp, adevărul despre Survivor România. Modul în care este, de fapt, eliminat un concurent. Ce se întâmplă în culise Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a spus adevărul despre Survivor România și care este modul în care sunt, de fapt, eliminați concurenții. Pierzătorul din finala sezonului întâi a concursului a spus ce se întâmplă în culise.

Artistul a adăugat un clip pe YouTube în care explică ce se întâmplă în competiție. El a precizat că oamenii nu știu prea bine care este situația reală.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a făcut referire la eliminarea recentă a Anei Porgras. El a menționat că fosta gimnastă era cea mai bună din competiție și înțelege revolta oamenilor.

Iancu Sterp, adevărul despre Survivor România. Modul în care este, de fapt, eliminat un concurent. Ce se întâmplă în culise

Iancu Sterp a venit cu dezvăluiri uimitoare despre jocul de culise din spatele emisiunii. El a precizat că va spune adevărul, chiar dacă va avea de pierdut în raport cu reprezentanții Kanal D.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent a precizat să s-a enervat foarte tare din cauza situației create de eliminarea Anei Porgras. „m-am enervat destul de tare pentru ceea ce se întâmplă acolo, pentru că se întâmplă foarte multe nedreptăți, despre care voi, oamenii de acasă, nu știți, iar eu nu mai pot să tac (…) E momentul să vă spun exact despre ce este vorba acolo și pe cine merită să fiți supărați pentru nedreptățile de la Survivor”

„În urma eliminării Anei Porgras, toată țara s-a revoltat. Unii au făcut chiar și o petiție pentru a o aduce înapoi”, a amintit acesta. El a menționat că, potrivit regulamentului concursului, un concurent eliminat nu mai poate fi readus în competiție

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a subliniat că s-au ridicat tot mai multe semne de întrebare cu privire la voturile pe care le-a primit fosta gimnastă. Oamenii se întrebau de ce susținătorii acesteia nu au votat-o în momentul în care avea nevoie, iar apoi s-au revoltat că a părăsit competiția.

„Răspund eu la această întrebare. Nu trebuie să fiți supărați nici pe Jador că a propus-o, nu trebuie să fiți supărați pe nimeni, decât pe producătorii de la Kanal D. Asta e părerea mea. O mi-i pun pe toți în cap, o să mă pun rău cu toți, dar acesta este adevărul și mereu o să fiu de partea adevărului.”

ADVERTISEMENT

„Eu cred că producția de la Kanal D face toate cărțile, absolut toate”, a declarat el. Fostul finalist al emisiunii a explicat că ratingul emisiunii este țelul suprem al acestor acțiuni, iar prin eliminarea Anei Porgras avea să se creeze tensiune între ceilalți concureți, acest lucru ducând la o creștere considerabilă a audienței.

El a dat exemplul relației dintre Zanni și Ana și efectul pe care eliminarea femeii l-a avut asupra concurentului, menționând și că acest lucru a destabilizat relația dintre el și cel care a propus-o pentru eliminare, Jador. Un eventual conflict între cei doi bărbați, personaje foarte importante în show, ar face să crească considerabil interesul oamenilor pentru emisiune.

Dezvăluirile fostului concurent nu s-au oprit aici. El a precizat că numărul de voturi pe care concurenții îl primesc este cunoscut doar de producătorii emisiunii, aceștia din urmă fiind cei care decid soarta concurenților. Cu alte cuvinte, votul publicului nu contează.

ADVERTISEMENT