Life

Iancu Sterp, amintiri dureroase din copilărie: ”Ne strângeam toți într-o cameră ca să economisim lemne”

Iancu Sterp, dezvăluiri dureroase din copilăria sa. Dormea cu toți frații și părinții în aceeași cameră, pentru a economisi lemnele de iarnă. Iată ce dezvăluiri a mai făcut acesta.
06.05.2022 | 17:34
Iancu Sterp amintiri dureroase din copilarie Ne strangeam toti intro camera ca sa economisim lemne
Iancu Sterp, amintiri grele din copilărie. foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a povestit de copilăria lui, care a fost una grea, după cum a mărturisit chiar el. Erau ierni în care toată familia, formată din șase membri, dormea în aceeași cameră.

Iancu Sterp, amintiri grele din copilărie: „Dormeam toți șase”

Iancu Sterp a povestit în cadrul emisiunii La Măruță de la Pro TV că a avut o copilărie foarte grea, dar datorită acesteia a ajuns omul care este astăzi, la fel cum s-a întâmplat și în cazul fraților săi.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a povestit că atunci când era mai mic existau ierni în care toată familia era nevoită să doarmă între o singură cameră, pentru a mai economisi banii de lemne și făceau focul într-o singură încăpere.

Acolo stăteau toți cei șase membri ai familiei, anume cei patru copii și părinții lor.

”Ne strângeam toți într-o cameră ca să economism lemne și dormeam toți șase. Noi, copiii, dormeam trei pe saltea și unul cu părinții în pat”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Acum, Iancu Sterp se bucură de faimă în online, având peste jumătate de milion de abonați pe canalul său de Youtube, motiv pentru care prietenii lui au ajuns să facă glume.

”Prietenii mei glumesc pe seama mea: din cioban… ai ajuns influencer”, a mai dezvăluit acesta.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp se trezea la 3 dimineața pentru a merge cu oi la târg

Iancu Sterp este cel mai mic dintre frații lui și mulți oameni cred că el a fost răsfățatul familiei, lucru care a fost dezmințit de fratele lui Culiță Sterp.

Acesta a povestit că atunci când era mic era trezit de tatăl său la 3:00 sau 4:00 dimineața pentru a merge pe jos câțiva kilometri buni.

ADVERTISEMENT

Trebuiau să ajungă la târguri pentru a vinde oi, aceasta fiind îndeletnicirea întregii familii de mulți ani, din tată în fiu.

”Mă trezea taică-miu la 3-4 dimineața să mergem câte 10 – 15 kilometri pe jos, până la târg”, a spus acesta.

De asemenea, Iancu Sterp a vorbit și despre cel mai tragic moment din viața lor, când se întorcea de la mare cu frații săi și au făcut accident.

Accidentul care le-a pus viața în pericol fraților Sterp

Atunci Culiță Sterp a rămas blocat în mașină și a fost nevoie de descarcerare pentru a-l salva, iar una dintre surorile sale a fost la reanimare.

”Eram toți patru, era vară și ne doream să vedem marea, să ieșim în lume. Am fost, iar când ne-am întors, mai aveam 15 kilometri până acasă și Culiță a adormit la volan.

M-am trezit dintr-o dată, eram cu roțile în sus, auzeam numai sirene și oameni care zbierau pe afară…. un coșmar urât”, a mai spus acesta.

ADVERTISEMENT