Life

Iancu Sterp, apropiat din ce în ce mai mult de Elena Ionescu. Fostul concurent Survivor România, surprins în miez de noaptea acasă la artistă

13.08.2020 | 16:28
Iancu Sterp apropiat din ce in ce mai mult de Elena Ionescu Fostul concurent Survivor Romania surprins in miez de noaptea acasa la artista
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp și Elena Ionescu par din ce în ce mai apropiați. Cei doi finaliști de la Survivor România sunt prieteni, dar ultimele imagini cu cei doi lasă loc de interpretări.

Iancu a fost acasă la Elena în miez de noapte, unde a petrecut alături de fratele lui, Culiță, și Alexandru Bobicioiu. În filmările pe care le-au postat pe InstaSory se poate distinge o apropiere între Iancu și Elena.

ADVERTISEMENT

Fanii celor doi s-au gândit imediat că ar fi vorba de mai mult decât o simplă prietenie între cei doi. Iancu și Elena s-au apropiat foarte mult în timpul emisiunii la care au participat, iar după, au legat o strânsă relație.

Iancu Sterp, acasă la Elena Ionescu, în miez de noapte

După patru luni de competiție, accidentări și condiții grele, Elena Ionescu a fost desemnată câștigătoarea Survivor România, concurs ce s-a desfășurat în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Artista s-a luptat în marea finală cu Lola, Iancu, Emanuel, dar marele premiu i-a fost înmânat ei. Așa se face că, pe Elena și Iancu îi leagă amintiri și emoții comune. S-au cunoscut mai bine, s-au susținut reciproc, iar la final, au rămas prieteni.

Prieteni fiind, petrec timp împreună, se distrează, se simt bine și fac tot felul de glume.

Elena: “Ce cauți, mă, la mine acasă?”

Iancu: “Am venit să îți mănânc mâncarea”

Elena: “Ți s-a făcut fomiță?”

Iancu: “După ce mi-a furat trofeul de sub nas, acum îmi cântă melodia”

Elena: “Ți-l mai arăt din când în când dacă vrei”

Iancu: “Mi-l arăți și mie, te rog?”

Elena: “Ține-te, bravo. Dar ține-o mai pe rap așa. Poate te învață fratele tău”, așa s-au tachinat Iancu și Elena. Filmarea a fost urcată pe Insta Story și, cu siguranță, a strâns sute de reacții.

ADVERTISEMENT