Life

Iancu Sterp, bălăceală în apele murdare de la inundații. Imagini ireale cu fostul concurent de la Survivor

05.07.2020 | 15:42
Iancu Sterp balaceala in apele murdare de la inundatii Imagini ireale cu fostul concurent de la Survivor
Iancu Sterp, după baia făcută în râu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp, Andrei Ciobanu și Karina, foști concurenți de la Survivor, s-au filmat în timp ce se bălăceau în apele învolburate ale unui râu din Hațeg. Cei trei au făcut deliciul internauților, după ce au postat imaginile și pe Instagram.

Deși apa era destul de murdară, cei trei prieteni nu au mai ținut cont și au făcut baie, au sărit în sus și s-au jucat ca niște copii.

ADVERTISEMENT

Foștii concurenți de la Surviever au rezistat cu brio în apa rece și tulbure.

Iancu Sterp, apariție ”tulburătoare” pe Instagram

În Insta Story-ul postat de Iancu Sterp, fără să le fie frică de debitul foarte mare al apei, dar nici de viteza cu care râul curgea, cei trei s-au aventurat și îmbrăcați ca la mare s-au distrat copios și au făcut baie.

Culita Sterp, împreună cu Andrei Cioanu și Karina. Foto: Instagram
Culita Sterp, împreună cu Andrei Cioanu și Karina. Foto: Instagram

Imaginile au făcut furori pe internet, iar fanii s-au amuzat copios pe seama postărilor celor trei prieteni curajoși.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp, în clipul lui Emily Alupei de la Survivor

Cei trei foști concurenți ai show-ului de la Kanal D au rămas prieteni buni în urma participării la emisiune. Acum, ei postează numeroase clipuri pe Instagram sau pe Youtube, în care apar împreună.

Iancu Sterp este mai celebru decât amicii săi, după participarea și emisiunii Puterea Dragostei, dar și pentru că fratele lui, Culiță Sterp, este un cântăreț celebru de pe plaiurile mioritice.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent al show-ului de dragoste a avut o relație cu Denisa, concurentă Puterea Dragostei, însă s-au despărțit vara aceasta. Totodată, s-a speculat o relație între Iancu și Emily Alupei, după participarea la Surviever.

” Ea pare fata asta „bad girl”, dar înăuntrul ei e o fată bună, n-are nicio treabă cu imaginea pe care o are. D-aia ne-am și împrietenit foarte bine în competiție și aici. Lumea vorbește de noi tot felul de aberații, poveste de dragoste după Survivor. Eu știu cum sunt, familia mea știe cum sunt. Eu sunt împăcat cu mine”, a spus el, la Teo Sho, despre Emily.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a apărut și în clipul prietenei sale, Emily Alupei, care se bucură de mult succes. ” Nu mă pricep deloc la relații. Nu se mai întâmplă în viața mea, mă ocolește iubirea. Eu încerc să fiu din ce în ce mai bună pe zi ce trece. Eu cred foarte mult în destin. Trebuie să fii liniștit și să lași soarta, karma să-și facă treaba. Trebuie să lupți să fii cea mai bună variantă a ta.”, a spus Emily Alupei.

ADVERTISEMENT
Tags: