Life

Iancu Sterp, bătaie cu rivalul la conferința de presă! Amenințări crunte înainte de Gala MMA: ”Fă-ți programare la spital!”

Iancu Sterp a sărit să își bată rivalul din Gala MMA chiar la conferința de presă a evenimentului, scandalul dintre cei doi ajungând la cuvinte grele și promisiuni crunte.
10.05.2022 | 13:16
Iancu Sterp bataie cu rivalul la conferinta de presa Amenintari crunte inainte de Gala MMA Fati programare la spital
Iancu Sterp s-a bătut cu adversarul înainte de gală, la conferința de presă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tensiunea de dinaintea luptei din cușca MMA dintre Iancu Sterp și tiktok-erul Ovidiu Neveu a ajuns la cote paroxistice în timpul conferinței de presă la care au fost invitați toți cei implicați în Gala RXF care are loc astăzi, pe 10 mai 2022. Iar Iancu Sterp nu a stat prea mult pe gânduri și, vizibil nervos, a sărit la bătaie cu adversarul lui, dărâmând tot prin preajmă.

Iancu Sterp, bătaie înainte de gală, cu rivalul său

Iancu Sterp, devenit deja un obișnuit al galelor MMA, îl va întâlni în ring pe tiktok-erul Ovidiu Neveu, debutant în ceea ce privește luptele MMA. Doar că, deja, cei doi au făcut primul schimb de pumni și picioare, evenimentul având loc chiar la conferința de presă care a precedat Gala.

ADVERTISEMENT

”Mai sunt 20 de ore până te arunc în aer, Sterpule!”, a articulat Ovidiu Neveu, moment în care Iancu Sterp s-a enervat cumplit. Sătul de tot felul de promisiuni care mai de care mai înspăimântătoare, fostul concurent de la Survivor România a decis să îl intimideze pe adversar.

Așa că, ajuns față în față cu Ovidiu Neveu, Iancu Sterp a tăbărât pe adversar și, chiar dacă a dărâmat câteva panouri, i-a și plasat câteva lovituri. Nu prea tare, e adevărat, că între ei se băgase și Mike Diamondz, prezentatorul evenimentului.

ADVERTISEMENT

De altfel, chiar dacă Ovidiu Neveu a fost cel care a încasat câteva lovituri, Mike Diamodz a ieșit cel mai șifonat din lupta celor doi. Prezentatorul s-a ales cu sacoul rupt, a avut nevoie de haine de schimb, și, după ce lucrurile s-au mai liniștit, a cerut și doi bodyguarzi pentru ca scandalul să nu se mai repete.

Iancu Sterp și Ovidiu Neveu, deciși să se căsăpească în cușca MMA

După ce s-au potolit cu luptele din conferința de presă, Iancu Sterp și adversarul său, Ovidiu Neveu au început să facă declarații care mai de care mai războinice. Iar promisiunile, ”pigmentate” cu unele cuvinte mai grele scăpate printre dinți, par să anunțe un meci foarte fierbinte. Măcar ca tensiune, pentru că, totuși, niciunul nu este un profesionist când vine vorba de sporturi de contact.

ADVERTISEMENT

”Clar, m-a provocat că sunt popular. El știe clar că nu are nimic de pierdut, dar oricum o să îl bat rău. După ce îl fac KO, o să îl iau de picior și o să îl arunc peste cușcă. Promit! Ca să vadă cât este de slab Iancu Sterp. Să fie pregătiți oamenii din staff-ul lui să îl prindă, să nu își rupă ceva coaste”, spunea, vizibil tensionat, Iancu Sterp, în timp ce îl privea de la câțiva metri distanță pe adversarul său.

Și, la capitolul promisiuni, Iancu Sterp a mai făcut câteva, la fel de crunte. ”Mi-a spus mama: `Te rog să nu îl umpli de sânge`, m-a rugat să nu îl bat așa rău. Mama are suflet bun. Dar nu am ce să fac, mi-a cerut-o prea mult, trebuie să îi dau. Dar fă-ți programare la spital, te voi bate rău”, a mai vituperat Iancu Sterp la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță luptă în Gală cu Andi Constantin

Un meci care promite, de asemenea, să fie foarte tensionat este cel dintre Giani Kiriță și fosta ispită Andi Constantin. De altfel, la conferința de presă, fostul dinamovist i-a promis mai ânărului său adversar un meci scurt, finalizat cu KO.

”Andi va simți răutatea unui câine adevărat. Și de data asta o să fie câine turbat, mai rău că ala normal. O să îl mănânc de viu”, spunea, pentru FANATIK, Giani Kiriță.

În aceeași gală se vor mai înfrunta și dansatoarea Denisa Despa cu fostul model Renata Gheorghe, dar și Kamara, cel care îl va înfrunta pe Iulian Pîtea.

ADVERTISEMENT
Tags: