Life

Iancu Sterp, de nerecunoscut. Cum s-a afișat fratele lui Culiță Sterp. Fanii au fost surprinși

Iancu Sterp și-a luat prin surprindere fanii. Fratele lui Culiță Sterp a publicat o imagine în care este destul de dificil de recunoscut.
09.11.2022 | 08:10
Iancu Sterp de nerecunoscut Cum sa afisat fratele lui Culita Sterp Fanii au fost surprinsi
Iancu Sterp va juca rolul unui polițist într-un film de comedie. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp este extrem de activ pe rețelele de socializare. Tânărul de 24 de ani a reușit să ajungă la inimile publicului, drept urmare, nu puțini sunt cei care au ales să îl urmărească.

Imaginea postată de Iancu Sterp a stârnit un val de reacții

Pe lângă activitatea de pe social media, Iancu Sterp mai are și un canal de YouTube extrem de apreciat, unde postează diverse clipuri video, cel mai recent fiind cu iubita sa, Denisa.

ADVERTISEMENT

Mulți nu s-ar fi gândit însă să Iancu Sterp va evolua atât de repede. Tânărul se pregătește deja să își facă debutul în actorie, iar asta am putut vedeta chiar pe contul său de Instagram.

Fratele lui Culiță Sterp a publicat o imagine în care este îmbrăcat în uniformă de polițist, lucru care i-a uimit pe internauți, care în primă fază nici nu au știut despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

”Era cazul să mă angajez și eu”, a fost mesajul scris de Iancu Sterp în dreptul imaginii respective.

În realitate, acesta nu s-a angajat, sau cel puțin nu îl poliție. Iancu Sterp a primit un rol într-un film. Este vorba despre filmul lui Matei Dima, cunoscut și sub numele de BRomania.

ADVERTISEMENT
Iancu Sterp joacă rolul unui polițist în filmul lui BRomania. Sursă foto: Instagram
Iancu Sterp joacă rolul unui polițist în filmul lui BRomania. Sursă foto: Instagram

Antonia face și ea parte din distribuția filmului

Pe lângă numele lui Culiță Sterp însă, vom putea vedea și alte vedete pe sticlă în filmul respectiv. Spre exemplu, Antonia este la rândul ei o polițistă.

Artistei nu i-a trebuit foarte mult timp pentru a intra în personaj, ba chiar spune că o reprezintă destul de bine, iar asta vor putea vedea și fanii ei, în momentul în care va apărea pelicula.

ADVERTISEMENT

”În film mă cheamă Oli și sunt o polițistă mai dură. Mă enervez foarte, foarte ușor. N-am răbdare și îi bat pe toți.”, a declarat Antonia.

Menționăm că filmul lui Matei Dima, care este o satiră polițistă și totodată o comedie de acțiune, urmează să fie lansat în primăvara anului 2023.

ADVERTISEMENT